Home arrow Vesti arrow Najnovije vesti arrow Microsoft kupio iView Media
Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
O'Reilly 125x125
Peachpit Press
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
Još niste član? Učlanite se ovde
appleug

Danas je osvanula vest da je Microsoft kupio iView Media, firmu koja je razvijala softverske pakete za katalogizaciju i manipulisanje digitalnim fotografijama. Kao i uvek kada se ovako nešto desi Mac korisnici postavljaju sebi pitanje da li će i kako će Microsoft ubuduće brinuti o Mac verzijama programa firme koju je kupio. Znamo da se nije proslavio sa Virtual PC emulatorom za Windows kada ga je kupio od Connectixa, nadogradnje su pristizale sporo, a veliko je pitanje da li će uopšte razvijati verziju koja će raditi na Macovima sa Intelovim procesorima.

U svakom sluÄŤaju, u otvorenom pismu Yana Calotychosa, osnivaÄŤa i dosadašnjeg vlasnika firme iView Media, se tvrdi da će se verzije za Macintosh razvijati i u budućnosti i da ceo razvojni tim osteje tu gde je i sada. Šta vi mislite o ovome? PrikljuÄŤite nam se u forumu da diskutujemo po tom pitanju.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.