Vesti dana
Slede─çi sastanak se odr┼żava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadu┼żbine Univerziteta u Beogradu, Andri─çev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
KorisniŔko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
JoÜ niste Ŕlan? UŔlanite se ovde
appleug

Ako ste sino─ç pokrenuli software update mogli ste da vidite da je Apple postavio najnoviju nadogradnju za Tiger, Mac OS X 10.4.7 update. Kao i obi─Źno, mo┼żemo ve─ç tako da ka┼żemo, postoji poseban link za preuzimanje Intel i PPC verzija ove nadogradnje, a tu je i verzija za Mac OS X Server koja je, naravno jer Mac OS X Servera još nema za Intelove procesore, samo u svojoj PPC verziji.

Što ─çe re─çi, pokrenite software update, ili ako više volite stand alone instalacije idite na Appleov sajt za download i preuzmite ovu nadogradnju. Kao i uvek, preporu─Źujem Combo varijantu, a ako ste na sporoj vezi ka internetu ne─çe vam mnogo pomo─çi ni varijanta koja 10.4.6 di┼że na 10.4.7 jer je, na primer za PPC, ona velika 67 MB (za Intel ─Źitavih 131 MB). Za sve vas koji nemate strpljenja za toliki download ili jednostavno niste u mogu─çnosti da preuzimate toliko velike fajlove, isti ─çe biti na raspolaganju u lokalnoj AirPort mre┼żi prilikom slede─çeg sastanka u Ozonu u subotu 8. jula.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.