Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

Ako ste sinoć pokrenuli software update mogli ste da vidite da je Apple postavio najnoviju nadogradnju za Tiger, Mac OS X 10.4.7 update. Kao i obično, možemo već tako da kažemo, postoji poseban link za preuzimanje Intel i PPC verzija ove nadogradnje, a tu je i verzija za Mac OS X Server koja je, naravno jer Mac OS X Servera još nema za Intelove procesore, samo u svojoj PPC verziji.

Što će reći, pokrenite software update, ili ako više volite stand alone instalacije idite na Appleov sajt za download i preuzmite ovu nadogradnju. Kao i uvek, preporučujem Combo varijantu, a ako ste na sporoj vezi ka internetu neće vam mnogo pomoći ni varijanta koja 10.4.6 diže na 10.4.7 jer je, na primer za PPC, ona velika 67 MB (za Intel čitavih 131 MB). Za sve vas koji nemate strpljenja za toliki download ili jednostavno niste u mogućnosti da preuzimate toliko velike fajlove, isti će biti na raspolaganju u lokalnoj AirPort mreži prilikom sledećeg sastanka u Ozonu u subotu 8. jula.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.