Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

ImageFusion je kodno ime za novi VMware proizvod za Mac-a koji omogućava izvršavanje x86 operativnih sistema kao što je Windows, Linux, NetWare i Solaris u virtuelnoj mašini u isto vreme kad i Mac OS X. Napravljen je na VMware-ovoj naprednoj platformi za virtuelizaciju koju trenutno koristi preko 4 miliona korisnika.

Fusion će imati sledeće odlike:- Mogućnost da kreira i izvršava mnogo različitih x86 operativnih sistema na OS X bez restarta. Moći ćete jednostavno kreirati virtuelne mašine i izvršavati više operativnih sistema u isto vreme na Mac OS X. Čak šta više, moći ćete download-ovati i izvršavati bilo koji od 300 virtuelnih skupova dostupnih na VMware mreži.
- Jednostavno deljenje fajlova između OS X i virtuelnog operativnog sistema. Možete jednostavno prevući fajlove između OS X i virtuelne mašine za lakšu razmenu fajlova između dva operativna sistema.
- Pristup psihičkim uređajima kroz virtuelnu mašinu. Možete pristupiti uređajima kao što je CD ROM drajv, video kamera, iPod ili štampač iz virtuelne mašine.
- Možete dodeliti više od jednog procesora (na podržanom hardveru sa Intel Core Duo procesorima) za dobitak dodatne procesorske snage za procesorski zahtevne aplikacije (Leverage Virtual SMP capabilities).
- Integracija sa višim Mac-om: Ako vam treba PC za specifičnu aplikaciju koja nije podržana na Mac-u možete integrisati sa vašim Mac-om izvršavajući PC okolinu u virtuelnoj mašini. Uz dobitak na uštedi prostora, inegracija sa vašim Mac-om redukuje hardverske, strujne i troškove hlađenja.
- Sigurno ispitivanje softvera u izolovanoj virtuelnoj mašini. Možete ispitivati ne OS X aplikacije sigurno na vašem Mac-u izvršavajući ih u izolovanoj virtuelnoj mašini. Ako aplikacija krahira ili ošteti virtuelni operativni sistem, vaš Mac nije ugrožen
- Izvršavajte preko 300 virtuelnih skupova. Možete download-ovati bilo koji od 300 virtuelnih skupova - preinstaliranih i prekonfigurisanih pakovanja aplikacija sa operativnim sistemom u virtuelnoj mašini dostupno na VMware Technology Network. Podešavanje blog servera ili wiki nikada nije bilo jednostavnije.
- Fusio podržava sve Intel Mac-ove, uključujući novi 64-bitni Mac Pro i iMac.
- vaša virtuelna mašina može iskoristiti više procesora kao prednost Intel Core Duo procesora u današnjim novim Intel Mac-ovima.
- Fusion podržava brzi USB 2.0 za veliki broj uređaja. Čak iako uređaj nema drajvere za Mac OS X on će raditi u virtualnoj mašini.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.