Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

Ako niste primetili, u toku je glasanje za logotip naše grupe. Svoj glas možete dati klikom na link "Glasanje i predlozi za logo" koji se nalazi u korisničkom meniju sa leve strane, što znači da morate biti registrovani korisnik našeg sajta (grupe) i da morate da se ulogujete kako bi glasali. Kada kliknete na navedeni link, ulazite u Web aplikaciju za glasanje koja je nezavisna od sajta, što znači da ćete morati ponovo da se ulogujete koristeći isto korisničko ime i lozinku koju koristite i za prijavljivanje na sajt.

Princip glasanja je da jedan korisnik ima pravo da glasa samo za jedan predlog. Možete promeniti svoj glas i dodeliti ga drugom predlogu. Glasanje je otvoreno do 1. januara 2007. godine, a do 1. decembra možete slati svoje predloge isključivo na email predlozi(at)macserbia.org (zamenite (at) znakom @ kako biste poslali email).


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.