Vesti dana
Slede─çi sastanak se odr┼żava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadu┼żbine Univerziteta u Beogradu, Andri─çev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
O'Reilly 125x125
Peachpit Press
Prijavljivanje
KorisniŔko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
JoÜ niste Ŕlan? UŔlanite se ovde
appleug

ImageApple je danas objavio da je prodao 100 milioniti iPod.

Prvi iPod je prodat pre 5 ipo godina u Novembru 2001 i od tada je Apple predstavio više od 10 modela uklju─Źuju─çi pet generacija iPod-a, dve generacije iPod mini, dve generacije iPod nano i dve generacije iPod shuffle.

 "U ovoj istorijskoj prekretnici, ┼żelimo da se zahvalimo ljubiteljima muzike za prevljenje neverovatnog uspeha iPod-a", rekao je Steve Jobs, direktor Apple-a: "iPod je pomogao milionima ljudi širom sveta da ponovo pokrenu strast prema muzici, i mi smo uzbu─Ĺeni što smo deo toga".

Napomenimo samo da trenutno postoji preko 4000 dodataka za iPod (od modnih torbica do zvu─Źnih sistema) i da na preko 70% Ameri─Źkih modela automobila proizvedenih 2007 godine se mo┼że priklju─Źiti iPod.

iTunes Music Store trenutno ima u ponudi preko 5 miliona pesama, 350 televizijskih šou-a i preko 400 filmova. iTunes Music Store je prodao preko 2,5 milijardi pesama, 50 miliona tv šou-a, i preko 1,3 miliona filmova, ─Źine─çi svetsku najpopularniju online muzi─Źku, tv i filmsku prodavnicu.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.