Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

ImageApple je danas objavio da je prodao 100 milioniti iPod.

Prvi iPod je prodat pre 5 ipo godina u Novembru 2001 i od tada je Apple predstavio više od 10 modela uključujući pet generacija iPod-a, dve generacije iPod mini, dve generacije iPod nano i dve generacije iPod shuffle.

 "U ovoj istorijskoj prekretnici, želimo da se zahvalimo ljubiteljima muzike za prevljenje neverovatnog uspeha iPod-a", rekao je Steve Jobs, direktor Apple-a: "iPod je pomogao milionima ljudi širom sveta da ponovo pokrenu strast prema muzici, i mi smo uzbuđeni što smo deo toga".

Napomenimo samo da trenutno postoji preko 4000 dodataka za iPod (od modnih torbica do zvučnih sistema) i da na preko 70% Američkih modela automobila proizvedenih 2007 godine se može priključiti iPod.

iTunes Music Store trenutno ima u ponudi preko 5 miliona pesama, 350 televizijskih šou-a i preko 400 filmova. iTunes Music Store je prodao preko 2,5 milijardi pesama, 50 miliona tv šou-a, i preko 1,3 miliona filmova, čineći svetsku najpopularniju online muzičku, tv i filmsku prodavnicu.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.