Home arrow Vesti arrow Najnovije vesti arrow Predstavljen MacBook Air u Ozonu
Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
CRI
O'Reilly 125x125
Peachpit Press
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

U četvrtak, 03. aprila je u galeriji Ozon održana konferencija za novinare pod nazivom "Nešto je u vazduhu" u organizaciji IMC Srbija. Konferenciju je vodila direktorka prodaje IMC Srbija Ljubica Hadžistević i prisutne novinare je na početku konferencije upoznala sa poslovnim rezultatima kompanije Apple u poslednjem kvartalu kalendarske 2007. godine.

Image

Zatim je za one koji nisu baš u toku sa proizvodima kompanije Apple predstavljena trenutna linija proizvoda, napravljen je mali osvrt na Mac OS X Leopard, a onda je, popu Džobsa, Ljubica iz koverte formata A4 izvadila ono zbog čega je, pretpostavljam, većina nas i došla na konferenciju za novinare: jedan od prvih primeraka MacBook Aira pristiglih u Srbiju. Ne bismo sada da ponavljamo karakteristike ovog računara, možete ih uostalom naći i u vesti na našem sajtu, samo ćemo navesti cenu za model sa hard diskom: preko 145.000 dinara plus PDV od 8%.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.