Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
CRI
O'Reilly 125x125
Peachpit Press
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

Danas je Apple i zvanično objavio da će ranije najavljeni događaj zakazan za 14. oktobar biti posvećen prenosnim računarima.Mesto održavanja događaja će biti Apple Town Hall koji se nalazi u krugu sedišta kompanije u Kupertinu u Kaliforniji.

Ovime su potvrđene glasine da će Apple sredinom oktobra osvežiti liniju svojih prenosnih računara, a sada je skoro sigurno da će biti osvežene obe serije: i MacBook i MacBook Pro serija. Da li će biti potpuno novih modela, ili će se samo poboljšati prethodni modeli iz obe serije, još niko ne zna. Međutim, danas je procurela i informacija da su prodavci Apple hardvera dobili nove cenovnike u kojima postoji 12 umesto dosadašnjih 8 cena za prenosne računare u rasponu od 800 do 3100 dolara. Ako se ovo ostvari to će biti prvi put da Apple prodaje jedan model prenosnog računara za manje od hiljadu dolara.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.