Vesti dana
Slede─çi sastanak se odr┼żava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadu┼żbine Univerziteta u Beogradu, Andri─çev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
KorisniŔko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
JoÜ niste Ŕlan? UŔlanite se ovde
appleug

Apple je pre neki dan izbacio nadogradnju Snow Leoparda 10.6.2 (472 MB za Combo Update, 473 MB za update, 503 MB za Server Combo Update, 496 MB za Server Update).

Nadogradnja je vrlo bitna i jer ispravlja ┼żestoki bag koji se manifestuje na taj na─Źin što se ulogujete u guest nalog, radite u njemu, a kada se izlogujete, nema vašeg osnovnog naloga. Ustanovljeno je da se to dešava kada ste uradili upgrade sistema ili "Archive&Install" na─Źin instalacije Snow Leoparda preko postoje─çe instalacije Leoparda iu tom trenutku ste imali aktiviran guest nalog u Leopardu. Problem je što je to prili─Źno ─Źest slu─Źaj jer je "Archive&Install" podrazumevani na─Źin instalacije Snow Leoaprda ukoliko program za instalaciju prepozna da na ra─Źunaru ve─ç imate instaliran Leopard.

Istovremeno je na rapolaganju prvi Security Update za Leopard od izlaska Snow Leoparda, Security Update 2009-006 je "te┼żak" 143 MB, dok je Security Update 2009-006 Server "te┼żak" 231 MB.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.