Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

U subotu, 11.06.2011. se održava redovan sastanak naše male zajednice. Imamo najavu da će nam se pridružiti naš član iz dijaspore, Dragan Milić Milke, autor najomiljenijeg alata za baratanje arhivama u našoj zemlji: Springyja. Ukoliko želite da ga upoznate i uživo pitate nešto, dođite. Za one koji bi da se bave programiranjem za Maca ovo je jedinstvena prilika da upoznaju nekog i razgovarajusa nekim ko radi kao tzv. full-time Cocoa programer.

Na sastanku će biti vodeći ljudi iz Crossovera, Apple Authorized Traininig Centra, kao i prvi Apple Certified Trainer iz naše zemlje, a želja im je da uživo od naših članova saznaju kakvo bi bilo interesovanje i pod kojim uslovima bi mogao da se održi prvi kurs za IT iz Appleove Trianing serije kurseva, konkretno će se govoriti o SNow 101 kursu, ili Mac OS X Support Essentials 10.6 kursu. Ako sebe smatrate nešto naprednijim korisnikom, ili ste poznavalac Linuxa koji bi bolje da upozna Mac OS X ispod haube, dođite da prelistate knjigu, postavite pitanja i upoznate, nadamo se, budućeg trenera koji će voditi kurs.


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.