Home arrow Vesti arrow iPod i iTunes Music Store arrow Apple dopunio iPod patent (video-iPod)
Vesti dana
Slede─çi sastanak se odr┼żava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadu┼żbine Univerziteta u Beogradu, Andri─çev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
KorisniŔko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
JoÜ niste Ŕlan? UŔlanite se ovde
appleug

Glasine i špekulacije o mogu─çem video iPodu po─Źele su po─Źetkom godine i poja─Źane su kada se pro─Źulo da je Apple kupio Broadomov audio-video ─Źip.

Vrhunac se desio kada je u Wall Street Journalu najavljeno da predstavnici Applea razgovaraju sa Warner Music Groupom, EMI Group PLC, Vivendi Universal SA's Universal Music Groupom  i Sony BMGom.

Posle svega ovog Apple je odlu─Źio da nekomentariše ove špekulacije . Ve─çina analiti─Źara smatra da je puštanje u prodaju video iPoda neminovno, a sada imaju još jedan veliki razlog da veruju da je Apple na pravom putu.

Apple je dopunio svoj patent iPod tako da je do sada definicija patenta bila: "portabl, ru─Źni digitalni elektronski uredjaj za snimanje, organizovanje, manipulisanje i pregledanje teksta, podataka i audio fajlova". Sada je definicija patenta izmenjena u: "portabl, ru─Źni digitalni elektronski uredjaj za snimanje, organizovanje, manipulisanje i pregledanje teksta, podataka, audio, foto i video  fajlova.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.