Home arrow Vesti arrow iPod i iTunes Music Store arrow Apple dopunio iPod patent (video-iPod)
Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
CRI
Peachpit Press
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

Glasine i špekulacije o mogućem video iPodu počele su početkom godine i pojačane su kada se pročulo da je Apple kupio Broadomov audio-video čip.

Vrhunac se desio kada je u Wall Street Journalu najavljeno da predstavnici Applea razgovaraju sa Warner Music Groupom, EMI Group PLC, Vivendi Universal SA's Universal Music Groupom  i Sony BMGom.

Posle svega ovog Apple je odlučio da nekomentariše ove špekulacije . Većina analitičara smatra da je puštanje u prodaju video iPoda neminovno, a sada imaju još jedan veliki razlog da veruju da je Apple na pravom putu.

Apple je dopunio svoj patent iPod tako da je do sada definicija patenta bila: "portabl, ručni digitalni elektronski uredjaj za snimanje, organizovanje, manipulisanje i pregledanje teksta, podataka i audio fajlova". Sada je definicija patenta izmenjena u: "portabl, ručni digitalni elektronski uredjaj za snimanje, organizovanje, manipulisanje i pregledanje teksta, podataka, audio, foto i video  fajlova.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.