Home arrow Vesti arrow Najnovije vesti arrow Jobs (ne)će voditi keynote u Parizu
Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

DODATAK: Prvo sam dobio email od AppleExpo servisa za registraciju, a onda proverio na MacNN-u, ove godine ne da Jobs neće voditi keynote, nego istog neće ni biti, evo šta kažu:

Dear visitor,

Thank you for registering for Apple Expo 2005, a five-day event that gives all a chance to try new products from Apple and over 250 companies.

Apple Expo will begin at 11 a.m. (CET) Tuesday, September 20 at the Porte de Versailles in Paris. There will not be a formal keynote presentation at this year's Apple Expo at Palais des Congrès.

We look forward to seeing you.

Kind regards,
The Apple Expo team

Kako javlja MacNN, pozivajući se na AppleInsider i Macworld UK, Stiv Džobs će otvoriti ovogodišnji evropski Apple Expo koji se održava od 20. do 24. septembra u Parizu (zlobnici koji su imali prilike da bar jednom posete ovaj sajam bi rekli da je to u stvari francuski Apple Expo) svojim uvodnim izlaganjem (keynotom). Podsećamo vas da prošle godine on to nije učinio jer je bio na oporavku posle operacije. Analitičari predviđaju da će Džobs napraviti značajne najave koje "će biti više od samo najave novih iPodova".

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.