Vesti dana
Slede─çi sastanak se odr┼żava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadu┼żbine Univerziteta u Beogradu, Andri─çev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
O'Reilly 125x125
Peachpit Press
Prijavljivanje
KorisniŔko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
JoÜ niste Ŕlan? UŔlanite se ovde
appleug

Adobe je sada i zvani─Źno posle provere nadle┼żnih institucija postao vlasnik kompanije Macromedia. Kako se ka┼że u Adobeovoj izjavi za štampu, transakcija je završena 3. decembra i od tog dana se akcije kompanije Macromedia više ne nalaze na berzama, a vlasnici tih akcija sada poseduju akcije kompanije Adobe u odnosu 1:1,38, tj. onaj koji je imao 100 akcija kompanije Macromedia sada poseduje 138 akcija Adobea.

Istovremeno je Adobe najavio tri nova seta proizvoda koji kombinuju Adobe Creative Suite 2 i Adobeove video alate sa nedavno objavljenim softverima kompanije Macromedia, Macromedia Studio 8 i Macromedia Flash Professional 8. U prvom setu nazvanom Design Bundle se nalaze Adobe Creative Suite 2 Premium i Macromedia Flash Professional 8, u drugom koji se zove Web Bundle su Macromedia Studio 8 i Adobe Creative Suite 2 Premium, dok sadr┼żaj tre─çeg, nazvanog Video Bundle, još nije objavljen.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.