Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
Peachpit Press
CRI
O'Reilly 125x125
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

Francuska firma 4D S.A., proizvođač 4D RAD alata i baze podataka za Mac, koja je pre nekoliko godina kupila WebSTAR Suite softver koji objedinjuje Web, FTP i Mail server, je preko svoje američke podružnice 4D Inc. isti prodala firmi Kerio Technologies Inc., jednom od vodećih proizvođača mail servera i messaging sistema.

Iz izjave za štampu još nije jasno šta će novi vlasnik uraditi sa kupljenim proizvodom, pošto već poseduje paletu proivoda koji pokrivaju email funkcionalnost, a korisnici WebSTAR-a strahuju de će jednostavno samo pokupiti bazu podataka o trenutnim korisnicima WebSTAR-a i prestati sa daljim razvojem softvera. WebSTAR je veoma interesantan kao Web, a i kao mail server, prvenstveno zbog jednostavnosti korišćenja i administriranja, zato je, mada nije skup, veliki broj korisnika bio spreman da izdvoji određenu količinu novca da ga kupi, iako za Mac OS X postoje odgovarajuća besplatna, open-source rešenja.

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.