Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
O'Reilly 125x125
Peachpit Press
Prijavljivanje
Korisniko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
Jo niste lan? Ulanite se ovde
Ko je na sajtu
Imamo 48 gostiju na sajtu
appleug

Pogledajte video koji je spojio dva prijatelja naše korisničke grupe i sajta, galeriju Ozon i Macolu: Nik Sloter i Macola

Desio se i taj dan! iPad Air i iPad mini Retina ne samo da su stigli u Srbiju, viđali smo ih mi po oglasima na forumu i ranije - već su i zvanično stigli u Srbiju. U lokalnim Apple prodavnicama možete pronaći i uskoro i kupiti najpopularniji tablet na svetu.

 

Prošlog petka, par članova SMUG se okupilo u Macoli (www.macola.rs) kod Popa, i održali su nenajavljenu mini verziju našeg redovnog sastanka gde su napravili mali prikaz iPad Aira, gledali keynote i pričali sa novim članovima i blogerima koji su navratili.

 Prikaz koji su momci sa ajFon.rs napravili ovom prilikom možete pročitati na adresi: ajFon.rs

Cene i ostale informacije možete pronaći na Macolinom sajtu:

http://www.macola.rs/ipad-air/

Pozdrav Dragi Meksrbijanci! Dom Omladine Beograda, Macola i Millenium film vam donose i otvaraju premijeru filma Džobs (Jobs), sa Eštonom Kučerom u glavnoj ulozi, u sredu 11. Septembra u Domu Omladine. Karte su u prodaji, a tamo ćete naići i na izvod iz Macolinog Apple muzeja. Savetujemo vam da se prijavite i na konkurs za najbolju Apple fotogrrafiju, jer Macola najboljeg nagrađuje jednim iPad minijem 64GB!

 Svi koji budu prisutni na premijeri filma u Domu omladine stiču pravo na 10% popusta u Macola radnjama na sve Apple računare.

Akcija traje do kraja septembra, dokaz da ste bili na premijeri - bioskopska karta.

Image

Image Ako želite jeftinije da nabavite ili legalizujete Pixelmator, trenutno je na akciji na Mac App storeu i može se kupiti za 15 dolara.
Drage koleginice i kolege,

Upravo je sletio novi update za vaše i naše iUređaje. Update na iOS6.1 je postao dostupan za preuzimanje putem iTunes-a i OTA.


Link za opis poboljšanja i ispravki je ovdje.


Pozdrav.

Djole
Otvorena u МАЦОЛА 3 u YU Biznis centru pored restorana Kaktus! Slike nove prodavnice možemo videti Macola Facebook stranici: http://www.facebook.com/MacolaAppleSrbija


Pop želi svim prijateljima Мацоле da se zahvali na lepoj atmosferi koju su napravili na dočeku smaka sveta.
Većina je čula da je dva dana kasnije došlo do mini smaka i da je zgrada na Novom Beogradu u kojoj je Мацола, izgorela.
Pop obećava da će napraviti još bolju i lepšu Мацолу , a u međuvremenu novobeograđani mogu da kupuju Apple opremu u Мацоли 3 koja je otvorena u YU Biznis centru. Macola 3 se nalazi u centralnom delu YU Biznis Centra pored restorana Kaktus.


Dugoočekivani iPad mini i iPad četvrte generacije, prema najnovijim informaijama, uskoro i kod nas. Od idućeg ponedeljka, novi proizvodi, kao i svi Apple i 3rd-party dodaci za njih će se naći na rafovima svih domaćih Autorizovanih prodavaca.

Prema najavi, cene za iPad mini osnovni model će biti 38.890 dinara, dok će za svaki skok u kapacitetu ili konfiguraciji antene, biti potrebno još po oko 11.000 dinara. Isto pravilo važi i za iPad 4 Gen. s tom razlikom da je cena osnovnog modela 58.190 dinara.

iPad 2 kao će i dalje biti u prodaji, i to po ceniama od 45.690 za wifi model i 59.390 za Cellular model. Garancija je dve godine, kao i do sada.

Macola vas poziva na doček smaka sveta!

Pop: "Obećavamo hladno pivo, dobru muziku i besprizorne cene za sve proizvode - jer, smak je sveta."

21.12.2012 u "Macola 2" prodavnici na Novom Beogradu, Macola će ponovo napraviti žurku.
Više informacija, kao i prijave (ograničen je broj ljudi), preko Macolinog sajta www.macola.rs

Image

 Na godišnjicu smrti Stiva Džobsa, u petak 05.10.2012. godine, će se u Macola 2 radnji u Bulevaru Mihajla Pupina 165b na Novom Beogradu (zgrada IMTEL-a pored novog Merkatora) otvoriti muzej Appleovih proizvoda. Početak rada novog muzeja je zakazan za 18h.

Ljudi iz Macole i YU Epicentra vas pozivaju da se okupite i podsetite na velikog čoveka.

Tokom svečanosti otvaranja muzeja će biti organizovana nagradna igra u kojoj pravo da učestvuju imaju svi koji su u proteklih 11 godina kupili bilo koji proizvod od YU Epicentra ili Macole, uključujući i one koji to učine i na sam dan otvaranja, i to uz popus od 10%. Nagradu će uručiti vlasnik YU Epicentra i Macole, Miodrag Popović Pop. Ono što je nagrada je mala tajna, ali mislimo da se iz činjenice da je to poslednji projekat na kojem je sigurno, iako bolestan, učestvovao i sam Stiv Džobs može pretpostaviti o čemu je reč.

Link za prijavljivanje za nagradnu igru možete naći ovde.

 

<< Poetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledea > Kraj >>

Rezultati 12 - 22 od 119

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.