Vesti dana
Sledeći sastanak se održava u petak 07.10.2016. u Beogradu u Crossoveru/Macoli u zgradi Zadužbine Univerziteta u Beogradu, Andrićev venac 12 u 18h, tema SWIFT 3.0
Glavni meni
Home
Vesti
Blog
Linkovi
Kontakt
Pretraga
FAQ's
Forum
O'Reilly 125x125
CRI
Peachpit Press
Prijavljivanje
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Zaboravili ste lozinku?
appleug

ImagePored nekoliko novih videa (Activation) Apple je objavio još jedan neposredno pred početak prodaje iPhone-a. U njemu možete pogledati nekoliko novih detalja u vezi korišćenja virtuelne tastature.

iPhone keyboard video možete pogledati ovde.

Drage koleginice i kolege,

Upravo je sletio novi update za vaše i naše iUređaje. Update na iOS6.1 je postao dostupan za preuzimanje putem iTunes-a i OTA.


Link za opis poboljšanja i ispravki je ovdje.


Pozdrav.

Djole


Direktor Telekoma, Predrag Ćulibrk, je gostujući jutros u Jutarnjem programu RTS-a objavio informaciju da je Telekom, tj mobilni operater MTS, potpisao ugovor sa Appleom o prodaji iPhonea u Srbiji. Ovim se ostvarila jedna od najvećih želja koje su imali korisnici Appleovih proizvoda u Srbiji.

Sada treba sačekati odgovor Telenora i Vipa, jer ne možemo da verujemo da će tek tako sedeti i ništa ne raditi dok im korisnici zbog iPhonea odlaze na MTS.

 

 

<br/><a mce_thref="http://oi59.tinypic.com/dxmk5s.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

 


Na macserbia je neko krenuo da otkupljuje stare nanoe, menja za ove nove besplatno pa da ih prodaje i neki su počeli da sumnjaju da to mi organizovano radimo. Ovim hoću to da zgazim, hoću da obavestim što više ljudi o ovoj akciji, da donesu svoje stare nanoe ako ih imaju, dobiće novi.

 
 
Pop

Dragi MekSrbi, u saradnji sa Crfossover trening centrom organziujemo sledeći sastanak u njihovom prostoru, odnosno učionici koju su neki od vas imali prilike da posete, u petak, 07.10.206. godine. Adresa je Andrićev venac 12, popnite se na drugi sprat, na vratim piše Yu Epicentar, Crossover i možda još ponešto. Početak je u 18 časova, a obratiće vam se Toša, predavač koji već skoro dve godine održava obuku u Swiftu.
 
Tema predstavljanja će biti nova verzija programskog jezika Swift koju Crossover u svojim obukama već uveliko podučava.
 
Image 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 od 119

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.