Prvo, ne možeš da skineš tog keca sa syspref-a. Drugo, da stvar bude još bezobraznija, ne možeš da zabraniš telefonu da skida update kad je na punjaču i wifiju ako nije JB. To ume da oduzme solidno mesta na telefonu.
Drugo, ja za sad ne preporučujem iOS 7 na iP4 ako se baš ne mora (app developer itd). Sve aplikacije na ios6 još uvek rade do jaja, i nema frke da baš mora ios7 Kolega i još par drugara instalirali, video, i mogu da kažem da je znatno sporiji u svemu (otvaranju aplikacija, animacijama itd) Mene to užasno nervira npr. E sad, ja još uvek imam 3gs, i kad se pojavio ios6, radio je katastrofa na 3gs-u. Dok npr 6.1.3 radi toliko dobro da ni jedan drugi sistem nikad toliko brzo nije radio na 3gs-u, a ja imam 3gs malo pre nego se pojavio ios4, tako da ga dobro znam sa svim sistemima. Kapiram da će to ispeglati i za iP4, jer je potpuno ludilo da sa četvorkom odrade isto što su uradili i sa iP3g kad su mu nakrcali ios 4, koji se toliko vukao da je prosto bio neupotrebljiv.
Da sumiram, pomiri se sa notifikacijom i iskuliraj još neko vreme, bar dok ne izađe 7.1, ovi update-ovi koji su sad pred izlaskom (7.0.3) su samo neke sitne sigurnosne zakrpe, tako da su u principu isto što i 7.0 bar što se tebe tiče 😊
Nadam se da ti je jasno šta sam ti hteo reći :D