kovacm wrote:
ako stavis MacBook i MacBookPro jedan pored drugog videces zasto ‘MacBook ima los ekran’ :D :D - dobar je dok ne vidis bolji :D
Ali je veoma korektan, naročto kao pomoćni računar, bar ono što sam lično video. Ma ne bih se ni razmišljao kada bi ugradili onaj multitouch. Deluje mi kao veoma korisna stvarčca. Ovde sam vas pitao za neka generalna iskustva u umerenom svakodnevnom radu, sa povremenim malo zahtevnijim poslovima. A na MacBook pro je ekran WOW! Ne znam da li sam bolji ikada video, naročto boje! Ipak 700 eura razlike je mnooogo!
Darko Selaković wrote:
A koji D-SLR sanjaš?
Ah! :laugh:
Da je samo telo u pitanju uzeo bih bez razmišljanja Canon, ili 40D ili čak ovaj novi 450D, kada ne bi imao ovoliko problema s fokusom, kao što mnogi svedoče. Kit 18-75 IS + 70-300 IS + neki Macro malo kasnije.
Što se tiče objektiva, mnogo sam bliži Nikon-u - 16-85 VR + 70-300 VR i opet neki Macro pride. Ali ovde mi je problem telo. Jedino koje mi odgovara je D300, jer ima Live View, koga ipak ne bih tek tako da se odreknem, zbog kadriranja iz ludih poza, a sa tražilom mi je iskustvo 0. Veorovatno vremenom čovek poptuno navikne, ali na početku bi mnogo značlo. Ipak, D300 je dosta skup, a meni veorvatno nepotreban, više bih voleo da uložim u bolje objektive, koji će da traju. Na leto idem u SAD, verovatno ću tamo naleteti na dosta niže cene. Ako bi izašao taj čuveni D90 o kome bruje, ne bih imao dileme. Ako bi možda počeli da prodaju D300 sa 16-86 VR, a da bude značajno jeftinije, pa još u SAD, možda bi i moglo da prođe finansijski za koji mesec. Trenutno sam bliži Nikon-u, videću.
Post edited by: ivicam, at: 2008/05/26 15:01
Post edited by: ivicam, at: 2008/05/26 15:01