[P R O D A T O ]  [BG][KEŠ] iPhone 5 16 GB SIMFREE
Posted: 25 November 2014 07:32 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Na prodaju iPhone 5, 16 GB, SilverWhite, SIMFREE.

Telefon je kupljen kao POLOVAN, prošle godine u augustu od kolege Bergkampa.

Telefon se prodaje u istom stanju u kome je i kupljen. Dakle, svi nedostaci koji se vide na slikama u prilogu su bili prisutni kada sam telefon i kupio. Ja pazim na moju opremu, tako da ne moram puno da objašnjavam. Telefon je nošen u skaj/kožnoj futrolici u džepovima i torbici, nije stajao na stolovima za razgledanje, nije nošen nikad pored ključeva, gdje god da je bio - bio je u futroli i sam. Tri ipo mjeseca nakon kupovine, telefonu je obezbjeđen dock, tako da je isključvo u njemu redovno punjen.

Telefon je u potpunosti funkcionalan. Na njemu je poslijednja verzija iOSa - 8.1.1, neki dan je rađen ‘clean install’, tj. restore na 8.1, aktivacija i update na 8.1.1. Svaki put je telefon uspješno aktiviran bez ikakvih problema.

Model je MD298IP/A, po čemu je telefon iz Italije. Telefon sam provjeravao na više sajtova da li je možda ukraden, zaključan nekako na iCloud i tome slično, ali sam svuda dobijao čstu situaciju. Takođe, telefon je bio u HR, SLO, A, DE, IT i nikad nikakvih problema nisam imao. Internet radi, Wi-Fi radi, BT nisam koristio, kamere rade, power i home dugme rade.

Oprema telefona ima manu - sluške su mi ispale, pa je na lijevoj napukao poklopac, dakle dešava se da spadne poklopac, a neki dan je i ta lijeva sluška prestala da radi. Odvojila se žičca na lemu, a mene ovih dana mrzi da se fatam lemilice da to sredim.

Takođe, u paketu dolazi kockica punjač koji je došao u kutiji sa telefonom. Viljuška je dobijena od Bergkampa pri kupovini.

I još jedna po meni BITNA stvar - uz telefon dolazi ORIGINAL Apple USB-to-Lightning kabal kupljen u iStyle-u, jer je ono kinesko govno koje sam dobio uz telefon crklo nakon jednog mjeseca.

Suma sumarum, prodajem apsolutno ispravan uređaj u stanju kao na slikama.

Cijena je 280 €. Keš na ruke, sunce, sto, šta već. Nađemo se, pogledate telefon, isprobate šta mislite da treba da se isproba, ja pustim iCloud backup, telefon RESETUJEMO ZAJEDNO, vi se prijavite sa svojim nalogom ili šta već, ja vama telefon, vi meni keš i svako na svoju stranu.

Kontakt: nula - 6 - tri   /  3 - devet - 4   tri - 6 - devet

Djole

PS: Jedini razlog prodaje je prelazak na 5S, jer mi se ova nova zakrivljena sranja ne sviđaju ni malo, a ni ne treba mi veći telefon, ova velična mi je idealna.

Post edited by: castor, at: 2014/12/26 16:26

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 25 November 2014 07:40 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-03-14

EDIT: Dodata slika punjača sa viljuškom…

Post edited by: castor, at: 2014/11/25 20:07

Signature 

Profile

Posted: 26 November 2014 06:58 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-03-14

Sniženje!

Kupljen od kolege sa foruma, praktično nov crni 5S, tako da je to to.

Cijena je snižena na 260 ojra.

Sve ostalo je ostalo isto, osim toga što će telefon biti napunjen, resetovan i spakovan u ‘svoj krevetić’ u kutiji u kojoj je došao i tako čeka novog vlasnika.

Pozdrav.

Djole

Signature 

Profile

Posted: 14 December 2014 06:46 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-03-14

Aktuelno.

Nova cijena - 250 ojra. 😉

Signature 

Profile

Posted: 19 December 2014 08:31 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-03-14

Može slanje kuririma.

Nije mi namjera da up-ujem oglas, ali mi treba lova malo ranije nego sam planirao, pa može i slanje kuririma.

Signature 

Profile

Posted: 26 December 2014 04:27 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-03-14

O’šlo… Za 30k RSD = 250 EUR.

Hvala na interesovanju.

Pozdrav.

Djole

Post edited by: castor, at: 2014/12/26 16:28

Signature 

Profile