Cudan naslov ali…
Naime evo o cemu se radi - korisnik sam PC - STA CES TAKI JE POS’O - NI JA GA NE VOLIM (sistem admin u drzavnoj firmi) bio sam prinudjen da to ... parce metala i plastike imam i kod kuce iako me je srce vazda vuklo na drugu lepsu stranu racunara 😊.
Razlog zasto sam jos uvek kod kuce na PC je remote admin, pristup SQL bazi od kuce za koje sam misli da ima samo Windows. Ali ... pre par dana sam cuo je isto moguce raditi i sa MAC OS X.
Da li sam u pravu???
Inace razmiljam veoma intezivno - dao sam i oglas na odgovarajucem forumu - da kupim IMac. I to neki koji je bar na 2,4 GHz i da ima grafiku HD2600 sa 256mb.
Zbog klinaca, moracu da na njemu instaliram i windows (igriceeee). Da li ce ta konfiguracija biti dovoljno dobra da potera sve te igrice? Sada mu sasvim lepo rade na PC (C2D na 1,8GHz, 4GB ram, grafika ati 1650 sa 256mb, ekran samsung 204b ...). Da li ce se videti neka razlika na IMacu?
Ne bi da mi se deca zlopate u detinjstvu 😊 😊
Salu na stranu ali i prostor mi je veoma bitan, drugo cedo mi sad krece u skolu pa bi mu rascistio radni sto tako da ce PC i sve sto ga okuzuju da letiiiii
I da, koja memorija ide u nove Imac? Imam Kingston 2gb, 667, pc 5300, EEC ... Da li je to ta??
Auuu ala sam se raspisao…
Unapred veliko FALA na komentarima i sugestijama..