Problem prvi: pre nego sto ode da spava komp. prvo smanji intezitet monitora a potom ga i iskljuci (sve kao sto i treba); e u zadnje vreme moj Book kao da nezna sta da radi i pocinje da fleshuje monitorom tj. brzo smanjuje i povecava intezitet ekrana??? U sleep mod posle ide normalno. Isto mi se u zadnje vreme desava i kada radim na njemu. Citam ili tako nesto tj. ne koristim misa ili tastaturu, on pcinje da trepce, u cemu je problem? Masina ili soft???
Drugi problem: plastika je krenula da puca na mestu gde se monitor u zatvorenom stanju naslanja na korpus (gde stoje ruke kada radis na njemu); donji desni ugao. Tako da se sada tamo nalazi i rupa 1mm sirine i oko 2cm duzine i mene nervira. Desava li se to i drugima ili sam ja popao na malera:evil:
PS. Da ne otvaram novu temu, zapao mi za oko jedan Pro 4-core , 2.8… razliku medju njime i 8-core 2.8 je koliko vidim samo u procesoru i ceni. Pitanje, da li je u prvom predvidjeno mesto sa drugi procesor tj. mogu li kasnije da dokupim jos jedan procesor i dobijem varijantu 2 ili stekuj kintu i cekaj bolja vremena? Izvinjavam se duuugom pisaniju i unapred hvala:)
MacBook, em trepce em se lomi |
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||