Nego i ja da ga pohvalim, Čika Kosta mi pokazao da ima plejliste kao Mplayer, ali za razliku od MPlayera istu možeš da snimiš. B)
Ako me pitate za šta mi treba, mj sin malo voli da gleda ‘Duška Dubouška’, a onda Peru Detlića, pa onda nešto treće, ovako samo pamtim gde su mi plejliste, a ne gde su filmovi po hard disku.
Jes- dobar je, pusta FLAC, pamti plejliste, kapira .srt i .sub… milina jedna
Sad kod snimljenih plejlisti kada ih otvorim krene od prvog filma u istoj, što je OK. Međutim, jedini načn da biram koji film klinac da gleda (tata, neću ovo, hoću Pustinju - to je onaj gde onaj gusar viče ‘Stoj kamilo’, ‘Kreni kamilo’ i slično, koja je treća ili četvrta po redu) je da dok ide film onim kontrolerom klikćem na stelicu za sledeći film. Može li da se plejlista otvori isto kao kada sam dodao filmve, tj. da se vidi spisak filmova?
Moron, tj. ja, nije primetio strelicu. Mada, kada otvoriš plejlistu sa Open Recent odmah kreće prvi film, a moj klinac traži odmah ‘tata, hoću veliku sliku’ što znač da hoće full screen mod, čak je nučo sam da pritiska Command-F kada treba, a na mojoj Lampi koja je ‘njegov’ kompjuter treba skoro sekund dok se ne pojavi strelica pored imena plejliste i za to vreme sinak gleda film preko celih 20’. Ukratko, slepac nije video. B)