Zanima me dali je neko upgradeovao do sada HDD na ovakav iMac.Evo ja sam pokusao da stavim od 30 GB Maxtorov na 7200 rpm, ali imam problema.Citao sam po netu da za OSX treba da podelim disk na particije i OS da stavim na prvu koja ne treba da bude veca od 8GB(za svaku sigurnost 7).E sad kaze da treba da se upgradeuje i firmware na 1.2. Ja sam pokusao da upgradeujem ali mi ovaj daje odgovor da ne moze a da je mozda moj firmware noviji.A u sistem profileru mi kaze da mi je boot rom ili tako nesto 3.0 nesto. A na appleovom sajtu o takvom firmwaru nema ni reci. Drugo sto mi je jako vazno a nemam odgovor je zasto mi memoriju od 256 MB prepoznaje kao 128 MB? I trece. Dali mogu nekako da pustam DVDje na njemu sobzirom da sam uspeo na 6 GB disku da instaliram panther i DVD player je dozivljavao crasheve.Dali je to zbog PCI graficke od 6 MB? Dali DVD player nije kompatibilan sa tom grafickom? Nesto slicno je bilo sa nekim iBookovima.Inace ja sam mu stavio neki DVD rezac od Powerbooka.Bootira , cita DVDje i radi svasta ali filmove nece.Dali postoji neki third party softwer za pustanje DVDja onda?
iMac 333 MHz dileme. |
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||