< 1 2
2 of 2
iMac (gunjdjanje)
Posted: 18 December 2008 11:35 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  689
Joined  2006-09-28

ja sam imao isti disk i svakakve probleme sa istim. za pochetak dobio sam ga sa neispravnim power adapterom. palio se i gasio sa iMac-om ali kada se jednom ugasi (ode u stand by) vishe se nije palio. zamenio sam ga posle par dana nerviranja i dobio drugi koji je imao isti problem. na kraju sam i taj vratio, uzeo svoje pare nazad i pazario LaCie koji radi k’o zmaj.

inache, dok sam se nervirao sa prvim diskom googlao sam za reshenjem i ispostavilo se da uz vecinu My Book Studio diskova dolaze neispravni firewire kablovi i da je mnogo ljudi zavrshilo sa spaljenim firewire portovima a nekima su chak i MacBook-ovi pocrkali.

moj savet je da ubacish bilo koji drugi uredjaj u taj firewire port i da vidish prvo jesu li ti josh uvek zivi portovi a zatim i da zamenish disk.

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 22 December 2008 10:45 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  165
Joined  2005-11-26

e jbse mali shto ne reche ranije :D

si uzeo D2 Quadra? ja ciljao taj ali uzeh ovo govance… sad mi je glupo da kupujem josh jedan hard.. izdrzhacu neko vreme pa menjam ajmeka…  necu se smiriti dok ne uzmem mac pro 😊

Profile

Posted: 23 December 2008 01:39 AM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Vidish, zanimljivo ti je to za WD i power adapter…Pa si uzo LaCie…Za LaCie je poznato da im ne valjaju adapteri za struju, posebno su osetljivi na mestima de se, da prostish, gura kabl…Neka preporuka je da ne dozvolish da ti kabl visi /recimo sa ivice stola/, vec da ga pruzish po stolu malo da ne bi previshe zapinjao na ulazu…Ja imam network LaCie i zadovoljan sam, nemam nikakav problem, al znam da postoje problemi sa ovim shto rekoh gore…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 23 December 2008 10:23 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-28

samo da naglasim, prvi primerak je imao neispravan power adapter dok je drugi (gle chuda) stigao sa ispravnim adapterom ali sam hdd i dalje nije radio.
chisto da ne bude zabune radi se o studio seriji sa ‘pravougaonom’ diodom a ne kruznom.

@rusic, pa ne pratish druze… http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=54921 😊

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 24 December 2008 01:38 AM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Karma za avatar pic na dizajn zoni 😉

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 24 December 2008 04:39 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-28

😉

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 26 December 2008 01:26 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  165
Joined  2005-11-26

cjeee… previshe foruma a tako malo vremena 😊

probao sam ovaj moj na 3 mesta i svuda radi osim kod mene kuci.. a svi ostali rade kod mene.. bash glupo…

iskulirao sam skroz celu prichu.. imam sad dosta gluposti koje treba zavrshiti .. videcu sledece godine shta cu da radim..

ajd uzdravlje..

Profile

Posted: 26 December 2008 06:18 PM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  217
Joined  2005-07-09

Ti znas sta ti je ciniti… evo ja sam tu da pomognem… i da te resim bede… B)

Profile

< 1 2
2 of 2