Nedavno sam ustupio svoj MBP za neku zurku i dogodilo se to da je DJ uspeo da prospe pivo po njemu, tacnije po tastaturi. Kao brzo smo reagovali i nesto prebrisali, sve je nastavilo normalno da funkcionise do nekog vremena i onda je komp poceo da brljavi… Za svaki slucaj sam ga iskljucio i ubacio neki drugi lap do kraja zurke. Kad sam dosao kuci, ponovo sam upalio MBP i primetio sam da ne radi tastatura dok sve ostalo normalno funkcionise… Izgasio sam sve i legao da spavam. Sutradan kad sam ponovo upalio, monitor je poceo da brljavi… sav je pozeleneo ali se slika nazirala ispod tog zelenila i onda opet reset i u sledecem pokusaju je slika vracena u normalu. Tastatura medjutim i dalje nije radila. Posle toga kad sam ga ugasio, prilikom svakog sledeceg paljenja mi se sam gasio dok se dizao sistem dok nije dosao do trenutka kad vise nisam mogao ni da ga upalim. Znaci sada uopste ne daje znake zivota :(((
Da li ima nade uopste za njega i gde mislite da je najbolje da odnesem u beogradu da mi neko to pogleda? Sta mislite da je problem?
Hvala.