Mogu da se pohvalim da sam proteklu nedelju proveo u Becu, uzivajuci u svim lepotama ovoga grada… Nego, kako je moja macKnjiga ostala doma, sa skoro praznom baterijom, i ne na punjacu, kada sam se vratio cekao me je ocaravajuci prizor kada sam upalio mac primetio sam (posto sam morao prvo da ga utaknem u struju) da lampica na punjacu uopste ne svetli… Posle toga mi je dobrodoslicu uputio iksic preko baterije u gornjem desnom uglu, sa natpisom ‘No batteries available’. Kada sam pokusao da mu izvucem punjac (kako bi bio siguran da nije bio bag) komp se ugasio. Vadio sam bateriju, proverava konektore, ali nista od toga, baterija i dalje ne reaguje. Ako bi pomoglo oko ovog problema, od kad radi samo na punjacu, mac kada se upali, jabuka se prikazuje na eksternom monitoru (inace se eksterni aktivira tek posto se na ugradjenom posle jabuke pojavi plavo); i fanovi furlaju ko nenormalni (smcFanControl pokazuje da je temp. 0 i da je broj rpm takodje ravan 0, i ne moze da kontrolise)... Any suggestions?