‹ First  < 6 7 8
8 of 8
Nov iMac? Da ili Ne?
Posted: 18 October 2009 12:37 AM   [ # 106 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

castor wrote:

Pošto sam poslije posla morao do grada, odlučo sam se na brzinu da svratim do Galerije 12, ne bi li dobi okoju informaciju glede problema sa flek(ic)ama na ekranu ljubimca.

Situacija je slijedeća - zamijeniće mi ekran. Dogovorio sam se sa čovjekom da mu pošaljem sliku deformacije, što kaže da je dovoljno, a ako nije, spakovaću se sa mašinom i otići do njih. Mašina ne mora da bude kod njih dok ekran ne stigne, već kad stigne ekran ja odnesem mašinu i mašina tamo provede samo dok se ekran ne zamijeni.

Ovi naši kažu da mijenjaju ekrane u garanciji i da Apple care kupljen vani važi, mada se može desiti da traže račun kao proof of purchase za Apple Care…

Vratiše mi vjeru u Apple, koja je malčce bila poljuljana, ali i dokazaše na određeni načn da je, barem ovaj tip problema, ako već ne i svi ostali, samo pitanje stručnosti i volje onoga koji radi u Apple shop-u, centru, ...

Danas javili da je panel stigao, tako da ga predveče nosim u Galeriju i sutra imam novi panel… B) B) B)

Ne odoh neki dan da mi zamijene panel, ali sam zato danas bio. Panel mi Igor zamijenio za cirka 2 sata, a ni meni se nije žurilo, imao sam posla oko kuće, tako da je sve leglo.

Dobio sam novi panel, za koji navodno, je ovaj problem riješen. Problem je sa nekim folijama, a dešava se zato što Apple nije na najbolji načn riješio zaštitu tih folija. Problem se dešavao zbog postojanja nekih rupica na ekranu, a na novom modelu kakav sam ja dobio tih rupica - nema…

E sad. Da li je to do toga ili do nečeg drugog, jebemliga. Ja dobih novi panel, a sve ostalo…

Post edited by: castor, at: 2009/10/18 00:35

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

‹ First  < 6 7 8
8 of 8