Kupovina macbook-a ???
Posted: 06 December 2006 02:07 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  61
Joined  2006-12-06

Hteo sam danas da kupim macbook, zvao sam Epicentar, radnju u Vuka Kaadzica ali nijedna nema macbook. Sve sto imaju je jedan beli model ???

Zar ne moze da se vidi macbook pre kupovine i kupi odmah, i zar je to apple brand ?
Gde god sam pogledao na netu apple salone, prepuni kompjutera ljudi slobodno probavaju, kupuju…

Nisam do sada koristio mac ali cini mise da ovo kod nas nije ni blizu apple brenda u svetu… Bojim se da posprodajna podrska i ne postoji.

Ne zelim nikog da prozivam, samo zelim da kupim svoj macbook, i da cujem iskustva predhodnih kupaca.

Hvala.

Signature 

http://www.tagtaxa.com

Profile

Posted: 06 December 2006 04:55 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7596
Joined  2005-04-28

A ti pretpostavljam da hoćeš da pazariš onaj crni?

Za ovo ostalo, takva ti je situacija, ali treba imati razumevanja. Naime, da li bi ti držao na lageru laptop vredan hiljadu i kusur evra bez ikakovg price protection plana od dobavljača? Dakle, platio si ga 1000 evra, nisi ga prodao, Apple u međuvremenu izbaci novi model za iste pare, a ti sa ovim možeš da se slikaš. spuštaš mu cenu da bi umanjio gubitak. Eto, to je situacija i zato možda niko nema MacBook na lageru. Jesi li pogledao i u Maksima Gorkog?

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 07 December 2006 01:22 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

malimravbg wrote:

Hteo sam danas da kupim macbook, zvao sam Epicentar, radnju u Vuka Kaadzica ali nijedna nema macbook. Sve sto imaju je jedan beli model ???

To je MacBook - White model…

malimravbg wrote:

Zar ne moze da se vidi macbook pre kupovine i kupi odmah, i zar je to apple brand ?

U radnji koju si zvao i u drugim koje nisi zvao mozesh da vidish i probash MacBook kao i ostale modele pre kupovine…Ne znam otkud ti informacija da ne mozesh da probash?...

Inache eno ti 2 MacBook-a u Mamut-u u Knez Mihajlovoj, stoje u vitrini…Zamoli prodavca i isti ce da ti ga pokaze bez problema /kao i u Epicentr-u, radnjama koje si zvao i u Comtrade radnjama/...

MacBook se trenutno prodaje ODLICHNO u Srbiji pa ne treba da chudi shto ga negde trenutno nema na lageru…

Gde god sam pogledao na netu apple salone, prepuni kompjutera ljudi slobodno probavaju, kupuju…

Nisam do sada koristio mac ali cini mise da ovo kod nas nije ni blizu apple brenda u svetu… Bojim se da posprodajna podrska i ne postoji.

Ne morash da se bojish, postoji i zvanichna Apple garancija kao i svud u svetu, i podrshka i sve ostalo…

Ne zelim nikog da prozivam, samo zelim da kupim svoj macbook, i da cujem iskustva predhodnih kupaca.

Shta te zanima od iskustava?

Post edited by: SERBIAN, at: 2006/12/07 01:24

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 07 December 2006 10:04 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

Cini mi se da sam video i BlackMacBook pre dva dana u V.Karadzica.

Profile

Posted: 23 December 2006 01:13 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Kada sam kupovao svoj iMac (pre nešto više od mesec dana); u AppleCentru su bili izloženi svi MacBook-ovi (beli, crni, i valjda pro 17 i pro 15).
Mada kontam da je sad nova godina (i sve što uz nju ide) pa da ih nema nigde 😉

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 25 December 2006 09:50 AM   [ # 5 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  22
Joined  2006-12-25

Imam i ja jedno pitanje, nisam hteo da otvaram novu temu, cini mi se da se sasvim lepo moze nadovezati ovde.

Ako malo pogledam cene MacBook-a u okolnim zemljama, barem preko prodavnice sa zvanicnog apple sajta bilo koje od tih zemalja, dolazim do informacija da se recimo osnovna verzija MacBooka moze dobiti za 932 EUR, bez pdva u Austriji, na primer. Moje se pitanje odnosi na isplativost kupovine MacBooka u poredjenju sa nekim PowerBook modelom starije generacije. Vidim da G4 modeli drze dosta visoke cene i kao polovni (i kod nas i u inostranstvu); pa bih voleo od upucenih ljudi da cujem neko razmisljanje na ovu temu.

Zahvalan…

Profile

Posted: 25 December 2006 11:53 PM   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Sve zavisi sta cesh raditi na tom mac-u,ali recimo ja lichno ne bih sada uzimao ppc mashinu,jer je ‘vrsta koja izumire’...mislim,nebih,osim ako nije neka drasticna razlika u ceni…recimo 500e… 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile