Da, ovo je jedna od onih tema u kojoj će svako izneti svoje mišljenje i posle 20 stranica pisanja i rasprava, svi će se i dalje držati svog mišljenja. I koja je poenta? 😊
Drdra je u pravu za hladan lem koji je problem na iBooku. Od 3 koja sam imao, jedan je patio od toga.
I Miki i Sale su u pravu za Air. Ako pored Aira imaš A/V opreme u vrednosti od 3000€, Air ti jeste dovoljan. Ako nemaš, Air je bacanje para. Ako si fotograf i treba ti puno RAM-a, dobra grafička i brz procesor, Air je bzvz, a ako ti treba za pisanje mailova, surf i zasenjivanje drugih u kancelariji, Air je super.
Miroslav nije u pravu kad kaže da ne vidi poentu 17’ MBP-a. Dvoje ljud koji me jure da ima nađem baš 17’ MBP dokazuju da je u pitanju samo njegova lična impresija 😊 Takođe, ni težina nije toliko bitan faktor. Letos sam sa 17’ MBP na leđima, Nikonom D300 i 2 objektiva (a povremeno i stativom); proveo 25 dana u 4 države i nisam se žalio na težinu (a bila je tu i neka trolitarka limunade na leđima, koju sam morao kupiti jer je koštala samo 0,99€) :D Onaj kome treba jaka mašina, bavi se recimo video produkcijom ili fotografijom, a ima malo prostora u stanu (na stranu to da li će nekud nositi ili ne tih 17’) i želi da radni prostor brzo može pretvoriti u nešto drugo pukim sklanjanjem računara sa stola želi baš 17’ MBP 😊
I tako do u beskraj..meni se sviđa ovo, a ne sviđa ono 😊
Ajd da zatvorimo temu 😊 Do sada su samo Miki i Toša spomenuli sisteme starije od 5 godina :D