malimravbg wrote:
Hteo sam danas da kupim macbook, zvao sam Epicentar, radnju u Vuka Kaadzica ali nijedna nema macbook. Sve sto imaju je jedan beli model ???
To je MacBook - White model…
malimravbg wrote:
Zar ne moze da se vidi macbook pre kupovine i kupi odmah, i zar je to apple brand ?
U radnji koju si zvao i u drugim koje nisi zvao mozesh da vidish i probash MacBook kao i ostale modele pre kupovine…Ne znam otkud ti informacija da ne mozesh da probash?...
Inache eno ti 2 MacBook-a u Mamut-u u Knez Mihajlovoj, stoje u vitrini…Zamoli prodavca i isti ce da ti ga pokaze bez problema /kao i u Epicentr-u, radnjama koje si zvao i u Comtrade radnjama/...
MacBook se trenutno prodaje ODLICHNO u Srbiji pa ne treba da chudi shto ga negde trenutno nema na lageru…
Gde god sam pogledao na netu apple salone, prepuni kompjutera ljudi slobodno probavaju, kupuju…
Nisam do sada koristio mac ali cini mise da ovo kod nas nije ni blizu apple brenda u svetu… Bojim se da posprodajna podrska i ne postoji.
Ne morash da se bojish, postoji i zvanichna Apple garancija kao i svud u svetu, i podrshka i sve ostalo…
Ne zelim nikog da prozivam, samo zelim da kupim svoj macbook, i da cujem iskustva predhodnih kupaca.
Shta te zanima od iskustava?
Post edited by: SERBIAN, at: 2006/12/07 01:24