Imam jedan PPC Mini na prodaju, u dobrom stanju.Sa njim ide i Apple Pro keyboard, kao i zicani mighty mouse.Masina nema ap/bt (lik od koga sam kupio je prvi vlasnik, kaze da je ap bio opcionalan cak i za najjace minije ovde u Grckoj).Znaci ako se ko odluci na kupovinu dobija minija, ispravljac, misa i tastaturu…
Mini ima combo drive, koji radi bez problema.Instaliran je Tiger 10.4.11, a ako ko zeli mogu instalirati i Leopard pre preuzimanja…
Bicu u Zrenjaninu pocevsi od sutra, pa do prvog decembra, i mini ce biti samnom.
Izvinjavam se na upadanju u post, samo sam hteo reci da imam
Wi-Fi/Bluetooth kit za Mac Minije.
PA ako nekog zanima….
..pravac Macola.
Eto toliko.
Pa ako imas, pusti cenu na gorespomenuti mail.Ako je prihvatljiva, mene interesuje jedan kit, za jos jedan Mini koji imam…
Inace, kogod bi me pozvao na dati telefon zbog minija, molim da to uradi od ponedeljka, jer nam je let bio otkazan usled magle na Beogradskom aerodromu, pa tako letim veceras opet.Da li cu i sleteti, to cemo jos da vidimo :laugh:
Pa mi cekamo na tebe… 😊 Mislim, kako cena bude isla dole, tako ce biti sve vise zainteresovanih… 😊
Ajmo… 😊
:laugh:
Odmah da kazem, necu da se cenjkam.Ako ga prodam, prodao sam ga.Suvise sam kratko u Srbiji da bih se smarao sa ljudima koji misle da mogu dobiti budzasto nesto sto je realno procenjeno.Cena sigurno nije preterana, samo pogledajte posto idu po ebay-u ovi modeli, i to bez tastature i misa.Ako se ne proda, vratice se nazad u Grcku pa cu ga prodati tamo.
Jedina varijanta da ode jeftinije sam mini je da ga dam bez tastature i misa, ali i to je mali popust, jer njih ionako dajem sa popustom zbog kupovine u setu.Ako budem prodavao posebno, i cene ce biti drukcije.A za to vec imam interesenata…
Zato…..ako ga neko hoce u kompletu ovako kako je, ok.Ako ne, vec postoji plan B B)
Hm, lampa je prodata odavno, u korist iBook-a, mada sad gledam ako nadjem povoljno neku lampu G4 sa 20’ ekranom…
Tu bi jos mogla da padne menjaza za minija…
Ovako, kupio sam dva minija pa sam ukapirao da mi je jedan visak…
Takodje da ne postujem odvojeno, ako neko ima kit za airport za minija i voljan je da proda, nek se javi dok sam ovde da dogovaramo, posto je onaj komplet iz Macole rezervisan…