Evo citam po forumima da ima gomila problema sa novim iMacovima (zut ekran, flickering, ventilator i HDD zuje…) a bas sam se nalozio na tih 27 incha… Dal da se zaletim i narucim pa ako je los primjerak da ga vratim i opet cekam mjesec dana da mi ga zamijene ili… Damn :S
Ja sam razmisljao o tome ali sve nekako mislim sada ce izbaciti i CinemaDisplay od 27’ pa da sacekam njega. Tako mogu fenomenalno da uklopim kucnu varijantu tako sto svoj MacBook Alu okacim na njega a kad zatreba mogu i napolje sa skidanjem dva kabla.
Na tvom mestu ja bih ipak sacekao da se malo razbistri situacija. Jeste super masina ali ipak znas kako kod nas mogu da zajebavaju sa postovanjem garancije i zamenom.
Izgleda da je obustavljena proizvodnja i isporuka 27ica dok ne rijese probleme sa ekranom. Vrijedi i sacekati ako ce biti sredjeno 100%. Ne bi prezivio da dobijem spravu i da se ispostavi da je los ekran pa da ga vracam 😊
po ovome, dobra je kupovina samo mac book-a i mini-a
Radi se o osećaju kad kupiš i posle 10 dana izađe nov model a pre toga si lepo rekao čoveku da malo sačeka :blink: (ok, neće za 10 dana izač nov model, ali uvek vredi sačekati novi model 2,3 meseca)
Najbolja je kupovina kad kupiš ono što ti treba, mislim da 90% ljudi kupi pogrešan Mac B)