evo, mozda ima jos koja negde po diskovima, ali ovo imam na hardu i to radi pa se povremeno i poigram
E, ja mislio da pricate o igrama a ne igricama. 😊 Pa to je jedno 3 DVDa. Gledam nesto ovaj moj spisak pa me brojka 100 sad pomalo plasi. A i meni fali dosta toga. :whistle:
Hehe, pa kad nema dovolno igara, dobre su i igrice. Ja ionako volim te za razbibrigu, logichne, itd… One nekad mogu duze da drze paznju i da te zanesu nego neke ‘visokobudzetne’ 😊
😉
Ajde ljudi javite se pa da se razmenjujemo. Ja za sada samo mogu FM da vam ponudim, kao i 90% pirata na ulici 😊
evo, ne stigoh ranije ni da se javim. Poslao sam ti dva dvd-a, stici ce ponedeljak/utorak. ceo dan namestam adsl, uz Milanovu pomoc, pa mu se ovom prilikom i zahvaljujem - Milane, hvala! Konacno radi 😊
Skinuše mi se prekjuče Heroes V…
...kako je to dobra igra… nemam reč 😊
Ali ima previše bugove :(
However, trenutno imam instalirano (therefore, imam i instalacije za):
4x4 Evolution 2
Airburst Extreme
Alice
Armagetron Advanced
Atlantis Sky Patrol
Battlefield 1942
Battlefield 1942 The Road To Rome
Bookworm Deluxe
Civilization IV
Doom 3
Ford Racing 2
Halo
Heroes of Might and Magic V
ioquake3
Jazz Jackrabbit 2
Jets’n'Guns
Jets’n'Guns Gold
Luxor-Wrapped
Luxor2
MacMAME (+romovi)
Maximum Pool
Monster Fair Pinball
MutantStorm
Oni
PCS
XPiratePoppers
Pocket Tanks Deluxe
Postal 2
Postal 2 Apocalypse Weekend
PySol
Quake II
ScummVM (+manje-više sve igre)
Snes9x (+romovi)
Snowy
Soldier of Fortune II
Solitaire XL
SpaceTripper
Tribal Trouble
Unreal Tournament 2004
Warcraft III (+Frozen Throne)
WingNuts 2
Word Web Deluxe
Worms Blast
X-Moto
XIII
Zuma
Na diskovima imam još ponešto, knpr Armadillo. Također, imam i MacUAE sa gomiletinom igara, ali nisam uspeo MacUAE da nateram da ljudski radi kod mene (skidao sam i Intel binary čstog UAE-a i opet je radilo nikako… što nema smisla jer sam na bar 4x slabijem računaru terao ranije bez problema…)
Andrej, dobio sam danas diskove. Hvala ti mnogo. Stvarno si mi extra pomogao…
😉
Dachaz, mogu li i ja da se ukljucim u tu razmenu? Doduse nemam sta jos da ponudim za uzvrat posto sam jako svez u celoj Mac prichi ali bice uskoro. Mislim konkretno mi nista ne treba, imam ovo sto je sad Andrej poslao ali za mesec-dva iz ovog spiska sto si ovde postavio bi’ ugrabio koji disk?
Dobar fliper, sad sam ga igrao.. Volim ih odigrati kad ih vidim negde.. A na kompu su i dalje po meni najbolje odradjeni od strane Empire Interactive. Pro Pinball serija (Timeschock, Big Race USA, Fantastic Journey) za PC.. I posle 10god, upalim ih ponekad 😊