iMac 20’ okvirno
Posted: 20 April 2010 02:23 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  18
Joined  2010-04-12

E, ovako, pozdrav svima…
Evo me na forumu po preporuci Pedje iz ‘Macole’ i na tome mu hvala…:)
Bio sam tamo prošle nedelje i tražio neke video kablove . Elem, ono što sam spomenuo, a što me zanima nije vezano za kablove već za iMac.

Interesuje me okvirna cena koju bih mogao tražiti za iMac 20’ (early 2008; 2.4Ghz, 1 GB, 250GB) sa redovnom žičanom apple tastaturom, ali, nažalost bez miša, koji je stradao. Kupio sam iMac u julu ‘08. u Comtrade u Delta City-ju i garancija je expired. :(

Gledao sam ovde, po forumu cene, kao i naš još nekim sajtovima kod nas i u okruženju i baš su šarene, a i ubi me to što ponovo vidim ove modele u prodaji (ima u Comtrade-u u Ušću, u Big Bangu, u Globenetu) što je čnjenica koja malo utiče na cenu. Pitam samo okvirno pošto ne bih da prodajem računar dok ne dobijem odgovor na jednu ponudu za posao i selidbu.

PS. Nadam se da sam postovao u dobrom delu foruma.
Eto, ljudi, kada imate vremena javite nešto.

Profile

Posted: 20 April 2010 02:37 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3203
Joined  2005-05-07

Ja samo mogu da kažem da sam svog iMaca prvo našao za drugara, pa smo se igrom slučaja kasnije menjali, tj meni je nakon nekoliko meseci pripao iMac, a njemu moj MacBook… U oktobru ili septembru prošle godine moj mac je plaćen 680e ili 650, sad se više i ne sećam, inače je model sledeći:

iMac 8.1 na 2.4GHz, 4GB rama, 250GB HDD-om, i tastaturom, takođe bez miša. Koliko vidim, to je taj isti model samo što moj ima više rama, pa ti sad poturi neku konkluziju. U to vreme, ova cena je bila jako pristojna.

Signature 

———————————————————————————————-
Mac mini, Mac16,10
iPhone 16Pro

Profile

Posted: 20 April 2010 11:02 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Ja sam pre mesec dana kupio potpuno isti iMac kao što tvoj (osim što je imao 3 gb rama); bez tastature, star godinu dana u besprekornom stanju, za 550 eura, bez tastature, ali sa žičanim mišom, koji je takođe u besprekornom stanju.
Eto, pa ti vidi za koliko otprilike možeš da prodaš taj tvoj.

Profile

Posted: 20 April 2010 11:07 PM   [ # 3 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-04-12

E, pa hvala. 😉
Nisam imao ideju koliko bi mogao da vredi, ali nisam nešto mnogo ni očekivao, budući da je model od pre dve godine. 😊 Znač 500 do 600 E… U svakom slučaju neće biti teret kada se budem selio.
Kada budem hteo da ga prodam okačću oglas.

Profile

Posted: 24 April 2010 02:09 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Budući da se ne oglašavaš sada, ova tema je trebala da ide u neki drugi podforum. Apple Hardware ili Razno.

Profile

Posted: 24 April 2010 09:33 AM   [ # 5 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-04-12

@ Mario:
Tako je. Kao što sam već i napisao u prvom postu oko dela foruma. Samo sam hteo da saznam okvirnu cenu pa da vidim vredi li prodavati i kada. Svakako tema može da se zaključa, premesti, obriše ili kako se već postupa sa temama ovde na forumu.
Još sam nov, pa ne znam sva interna pravila. 😉

Profile