1 2 3 >  Last ›
1 of 4
Miš
Posted: 13 May 2007 06:13 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2007-03-19

Ovo http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2135,CONTENTID=12134
ili apple mighty mouse ?

Profile

Posted: 13 May 2007 11:13 PM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  70
Joined  2006-10-16

ako si fanboy - apple, ako oćeš dobar miš - logitech

Profile

Posted: 14 May 2007 01:00 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Definitivno MX Revolution!
Relativno lepo(*) se integriše sa OSX a uređaj je sam po sebi neizmerno bolji od moćnog pacova.

(*) Kažem relativno jer sam primetio da od kako sam kupio MX Rev. iz nekog razloga mi se na svakih nekoliko dana (više prema nedelju dana) izgube shortcutovi za Exposé (all windows, desktop) i Dashboard pa moram ponovo da ih setujem.
Apsolutno sam siguran da je Logitech Control Centre kriv za to jer je počelo da se dešava nakon njegove instalacije. Ali ne smara toliko koliko je miš dobar 😊

However, LCC mi je zezao samo to i samo ponekad dok mi je SteerMouse (koji sam koristio sa Microsoft mišonjom) zezao praktično svaki dan…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 14 May 2007 01:11 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Slazem se sa gorenavedenim…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 14 May 2007 08:19 AM   [ # 4 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  70
Joined  2006-10-16

Koristim LCC prilično dugo i nemam nikakvih problema. Inače, program je savršen po pitanju podešavanja miša i njegovih kontrola.

Profile

Posted: 14 May 2007 02:19 PM   [ # 5 ]
Member
RankRankRank
Joined  2007-03-19

Dachaz.
pa dali ti to jos uvek pravi probleme ili ne ?
Ali ima jedan problem kod MX.. ja ga nameravam koristiti na macbooku ali onda bi mi pojeo jedan usb slot .. ostane mi samo još jedan… ima li možda bluetooth?

Profile

Posted: 15 May 2007 12:50 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Kao što rekoh, desi mi se jednom u nedelju dana (možda i ređe); random, pa ne mogu da garantujem ko je za to kriv.
Eto, borko rabi LCC i ne zeza ga - mož’ biti da je nešto drugo krivo što sam počeo u približno isto vreme da koristim (što uopšte nije nemoguće jer vazdan instaliram kojekakve džidžabidže).

Evo, restartovao sam računar pre 3 dana (zbog nekog QuickTime updatea) i nije mi se otad ništa manifestovalo. Ako bude, javiću!

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 16 May 2007 11:41 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Koliko sada košta Rev?

Profile

Posted: 19 May 2007 12:44 AM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

90€ pa na dalje (zavisi kol’ko te dere ko ti prodaje).
Ja ga kupih za 95€ (zapravo, mama mi ga je kupila jer je bila razočarana prethodnim MS BlueTooth mišem :D)

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 21 May 2007 07:07 PM   [ # 9 ]
Member
RankRankRank
Joined  2007-03-19

može i za 80 evra

Profile

Posted: 27 May 2007 09:49 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  239
Joined  2005-10-31

Uf, što ne volim ovakve tenkiće. Moram priznati da je Apple sapunoliki oblik miša ergonomski idealan za mene, tako da ću strpljivo čekati prvu reviziju MM (kada otklone brojne dečje bolesti).

Profile

Posted: 28 May 2007 12:53 AM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Apple MM bi bio najbolji mish na svetu samo da mu ona kuglica na vrhu radi kako treba..Medjutim crkava uzasno brzo i, veruj mi na rech, nema teorije da je ochistish kako treba izuzev da polomish misha…Ja sam zato glasao za Logitech spravu, jer sam pogubio tonu zivaca sa mrskom mi kuglicom, a ne zbog ergonomije, osecaja, upotrebljivosti etc…

PS..Pre nego shto neko krene da daje savete za chishcenje MM, probao sam sve…

Post edited by: SERBIAN, at: 2007/05/28 00:54

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 28 May 2007 09:50 AM   [ # 12 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  239
Joined  2005-10-31

Znam, stoji mi rasturen MM u kući 😊 Rastavio sam ga po uputstvima, lepo očstio, uspeo čak i da mu pokidam i ponovo spojim kontakte, i sad me mrzi da mu zalepim onaj prsten. Tako da sam privremeno na starom crnom Pro mouseu 😊

Profile

Posted: 28 May 2007 05:52 PM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Moćni Mišonja mnogo cool izgleda, ali mi nikako ne leži.
Plus što me je ubijalo u pojam kad sam radio s njim ono što neće uvek da prepozna levi klik ako je neki prst spušten na desnu polovinu…
Na sve to što ima samo jedno bočno dugme (ipak su Back i Forward dugmeta bila na mojim pacovima još od Y2K…)

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 28 May 2007 10:07 PM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

henrik wrote:

Znam, stoji mi rasturen MM u kući 😊 Rastavio sam ga po uputstvima, lepo očstio, uspeo čak i da mu pokidam i ponovo spojim kontakte, i sad me mrzi da mu zalepim onaj prsten. Tako da sam privremeno na starom crnom Pro mouseu 😊

I ti? :(

Ja svome pokidao kontakte, ali ih nisam ni pokušavao spojiti. MacMladen me je kritikovao što sam bacio MM-a u zapećak, ali nikako da mu ga odnesem da ga pogleda.

Koliko je teško namestiti kontakte?

Inače, ovih dana planiram da kupim MX Rev..zaljubio sam se kad sam ga video prvi put 😊

Dacho, imaš mnogo dobru mamu kad je voljna da za miša da 95€ 😊 Kako bih ja mogao tog Rev-a uzeti u ruku, da vidim kako će mi ležati?

Profile

Posted: 02 June 2007 01:06 PM   [ # 15 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Možeš doći do mene, naravno. (znaš gde je Sava Centar, a ja sam ti odmah preko puta njega)

A čsto za vizuelnu usporedbu:

Igralo se dete?

O, da… 😊

Uzgred, stvar koja mi se mlogo sviđa kod Rev-a je što su levi i desni taster miša klikabilni čtavom dužinom kojom vidiš rascep između njih (znač i iza točkića i onog search dugmeta).
Ovo ume da bude cool kad onako usput bangavo uhvatiš miša samo da klikneš na nešto 😊

Mada, ima i jedna loša stvar - mnogo ćeš se navići na njegov točkić da posle nećeš želeti ni jedan drugi da koristiš 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

1 2 3 >  Last ›
1 of 4