1 2 > 
1 of 2
Steve Jobs video sa D8
Posted: 03 June 2010 02:27 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  427
Joined  2005-11-24

Da li neko zna gde može da se preuzme intervju u punoj dužini u nekom razumnom kvalitetu?

Signature 

Redmond, start your photocopiers.

Profile

Posted: 03 June 2010 06:52 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

Ja sam našao samo delove ali je interesantno i deluje iskreno
http://www.maclife.com/article/news/video_steve_jobs_stage_tuesday_night’s_d8_conference
Izvinite ako je neko već postavio ovaj link.

Profile

Posted: 03 June 2010 07:53 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

Da, samo delovi i postoje, za sada. :(

Što se tiče onoga što sam video, neke laži su ipak izrečene. Napuštanje Flash-a nije opravdano. Možemo o tome da pričamo dok ne poplavimo u licu, ali Flash je danas standard za multiplatformski video, kao što postoji ogroman broj sajtova rađen u Flash tehnici.

HTML5 je iza ćoška i to će biti sledeći veliki korak u ‘industriji’, ali napuštanje je, čni mi se prevremeno.

Anyway, stvarno bih voleo da pogledam ceo video, pa ako neko ima insajdersku informaciju gde se to može preuzeti, neka objavi. 😊

Signature 

Profile

Posted: 03 June 2010 08:55 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  542
Joined  2007-10-25

Ja ga trazim svakoga dana po celom netu ali na zalost bez uspeha.

Na YouTube-u ima u celini samo onaj sa D5 gde je Steve sa Bil Gejtsom (btw, ni taj nije los).

Profile

Posted: 03 June 2010 11:14 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  457
Joined  2009-10-03

AUUUuuuu steva se osusio od rada…

Gledao sam taj ceo snimak na youtube kad ih ona pajvanka isprozivala nesto…

‘kao ladno ce te i aplauz da dobijete’
zena moron….
😠
...

Signature 

[color=#0000FF]"Steel isn"t strong

Profile

Posted: 04 June 2010 05:29 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

tyrant wrote:

AUUUuuuu steva se osusio od rada…
...

Nije tema za zezanje. Čovek je stvarno, senka od onoga što je nekada bio, fizički. :(

Signature 

Profile

Posted: 04 June 2010 03:08 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  457
Joined  2009-10-03

Pa ja se nisam zezao ali mi to prvo zapalo za oko cim sam ukljucio video…

Mora da je zbog jakog tempa…
osecam da steva radi 24h… cim ne stize ni da jede ni da se presvlaci ali isplacuje se samo tako sav taj rad…

a takodje i da je to pritisak zbog prethodnog puta sto mu se desilo sa Apple-om
pa sad ne sme sebi da dozvoli nesto tako…

Signature 

[color=#0000FF]"Steel isn"t strong

Profile

Posted: 04 June 2010 04:22 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

tyrant wrote:

Pa ja se nisam zezao…

Its just a figure of speech…
Koliko znam on je imao problem sa pankreasom. Da ne ulazimo u detalje.

Pre svega, ostario je i to se vidi. Što se tiče posla na kakav pritisak misliš?

Signature 

Profile

Posted: 04 June 2010 04:48 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Čovek je bolestan i to se vidi, nema tu neke velike filosofije.
E sad, da li je pankreas (vrlo moguće) ili nešto drugo, ko bi ga znao, a da radi kao dragstor to je sigurno, tempo rada u USA je ubitačan - prijatelj mi se vratio pre mesec dana posle 10 godina u Srbiju, ovde radi 10 sati dnevno i kaže da se odmorio kao nikad u životu:)

Profile

Posted: 04 June 2010 07:33 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

RingeRaja wrote:

Čovek je bolestan i to se vidi, nema tu neke velike filosofije.

‘I want to put a ding in the universe.’ - mislim da je on to već ostvario nekoliko puta i da, kada pođe sve po redu, niko neće imati zašto da žali. Jedan od nas, koji je definitivno promenio načn razmišljanja i shvatanja mnogim ljudima.
Sad, jbg. Neki su toliko zastranili da se plašim da bi napastvovali čoveka kada bi ga videli.

Imam, čni mi se, skoro sve njegove nastupe od Bostona 1997.

... a da radi kao dragstor to je sigurno, tempo rada u USA je ubitačan - prijatelj mi se vratio pre mesec dana posle 10 godina u Srbiju, ovde radi 10 sati dnevno i kaže da se odmorio kao nikad u životu:)

Komšija. Radio 12 godina kao taksista. Preporodio se kad se vratio.

Post edited by: sirNemanjapro [PTS], at: 2010/06/04 19:35

Signature 

Profile

Posted: 04 June 2010 08:32 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-10-25

Covek je imao cini mi se DVE operacije pankreasa, a prosle godine mu je presadjena JETRA, tako da je zapravo cudo da je uopste ziv a kamoli da ima toliko volje da nastavi sa radom.
Kako je imao srece da dodje do jetre jer je bogat i ima avion pa je brzo mogao dodje do organa ukljucen je pokretanje programa za promenu zakona ili pomoc svim ljudima u slicnoj neprilici koji nemaju, jelte svoj avion!

Na tim video snimcima najvise mi se dopala izjava da tokom svih ovih godina oni zapravo ne odstupaju od svojih principa (mislim da je to bilo u vezi flash-a).

Covek ostavlja definitivno ogroman uticaj, mogu slobodno reci, na celokupno covecanstvo iako je cini mi se karakterno tezak kao crna zemlja i da nije nimalo prijatno raditi za njega!

Profile

Posted: 04 June 2010 09:23 PM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

drNele wrote:

Kako je imao srece da dodje do jetre jer je bogat i ima avion pa je brzo mogao dodje do organa ukljucen je pokretanje programa za promenu zakona ili pomoc svim ljudima u slicnoj neprilici koji nemaju, jelte svoj avion!

Plašim se da nisam razumeo ovaj pasus. Pretpostavljam da si bio sarkastičan. :unsure:

Signature 

Profile

Posted: 05 June 2010 12:07 AM   [ # 12 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-10-25

Ne nikako! Nisam zapamtio sa kim je to radio ali evo potrazio sam na netu i potsetio se. U pitanju je Svartceneger…

http://www.huffingtonpost.com/2010/03/22/steve-jobs-liver-transpla_n_507956.html

http://tech.fortune.cnn.com/2010/03/19/steve-jobs-i-was-almost-one-of-the-ones-that-died-waiting-for-a-liver/

Znaci bash zeli da pomogne da i obicni ljudi mogu da dobiju pomoc odnosno da se pojednostavi valjda cela procedura oko donacije organa.

Jobs explained that last year in California there were 671 liver transplants and 3,400 people who needed new livers—400 of whom died before they could get one.

Sve u svemu iako je toliko covek propatio i dalje je super pozitiva, super vredan i jos zeli i drugima da pomogne. Sta reci… veoma lepo!

Bravo Steve! 😊

Profile

Posted: 05 June 2010 01:41 PM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7596
Joined  2005-04-28

Ono što radi sa Švarcenegorm je sledeće:

- Malo posle transplantacije i oporavka je na nekom prijemu sreo Arnoldovu suprugu i pitao je šta može da učni da se poveća broj donatora organa u Kaliforniji

- Pozvao ga Arnold i Džobs mu rekao da bi bilo dobro da se donese zakon da se od svih onih kojima se izdaje vozačka dozvola ubuduće zahteva da popune formular u kojem se jasno izjašnjavuju da li žele ili ne žele da budu donatori organa u slučaju smrti. Do sada to nije bilo obavezno, pa su praktično samo oni koji su to znali naznačavali da žele da budu donatori

- U Kaliforniji je sada na snazi zakon (ili će biti vrlo uskoro) kojim je svako ko želi vozačku dozvolu obavezan da se izjasni da li želi da bude donator ili ne;

Džobs je rekao da je preživeo samo zato što je bogat, pa je mogao da se prijavi u tri države na liste čekanja i što ima privatni avion na raspolaganju, pa je mogao da ‘skokne’ do Memfisa gde se pojavil jetra koja njemu odgovara. Mnogi sa liste u Kaliforniji su umrli čekajući jetru.

Post edited by: madamov, at: 2010/06/05 13:42

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 05 June 2010 05:30 PM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-11-24

Zašto si prevodio tekst? 😊

Signature 

Profile

Posted: 05 June 2010 05:52 PM   [ # 15 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7596
Joined  2005-04-28

Prepričao sam…

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

1 2 > 
1 of 2
‹‹ Google napusta Windows      Pad magic sub:E ››