Što se tiče onoga što sam video, neke laži su ipak izrečene. Napuštanje Flash-a nije opravdano. Možemo o tome da pričamo dok ne poplavimo u licu, ali Flash je danas standard za multiplatformski video, kao što postoji ogroman broj sajtova rađen u Flash tehnici.
HTML5 je iza ćoška i to će biti sledeći veliki korak u ‘industriji’, ali napuštanje je, čni mi se prevremeno.
Anyway, stvarno bih voleo da pogledam ceo video, pa ako neko ima insajdersku informaciju gde se to može preuzeti, neka objavi. 😊
Čovek je bolestan i to se vidi, nema tu neke velike filosofije.
E sad, da li je pankreas (vrlo moguće) ili nešto drugo, ko bi ga znao, a da radi kao dragstor to je sigurno, tempo rada u USA je ubitačan - prijatelj mi se vratio pre mesec dana posle 10 godina u Srbiju, ovde radi 10 sati dnevno i kaže da se odmorio kao nikad u životu:)
Čovek je bolestan i to se vidi, nema tu neke velike filosofije.
‘I want to put a ding in the universe.’ - mislim da je on to već ostvario nekoliko puta i da, kada pođe sve po redu, niko neće imati zašto da žali. Jedan od nas, koji je definitivno promenio načn razmišljanja i shvatanja mnogim ljudima.
Sad, jbg. Neki su toliko zastranili da se plašim da bi napastvovali čoveka kada bi ga videli.
Imam, čni mi se, skoro sve njegove nastupe od Bostona 1997.
... a da radi kao dragstor to je sigurno, tempo rada u USA je ubitačan - prijatelj mi se vratio pre mesec dana posle 10 godina u Srbiju, ovde radi 10 sati dnevno i kaže da se odmorio kao nikad u životu:)
Komšija. Radio 12 godina kao taksista. Preporodio se kad se vratio.
Post edited by: sirNemanjapro [PTS], at: 2010/06/04 19:35
Covek je imao cini mi se DVE operacije pankreasa, a prosle godine mu je presadjena JETRA, tako da je zapravo cudo da je uopste ziv a kamoli da ima toliko volje da nastavi sa radom.
Kako je imao srece da dodje do jetre jer je bogat i ima avion pa je brzo mogao dodje do organa ukljucen je pokretanje programa za promenu zakona ili pomoc svim ljudima u slicnoj neprilici koji nemaju, jelte svoj avion!
Na tim video snimcima najvise mi se dopala izjava da tokom svih ovih godina oni zapravo ne odstupaju od svojih principa (mislim da je to bilo u vezi flash-a).
Covek ostavlja definitivno ogroman uticaj, mogu slobodno reci, na celokupno covecanstvo iako je cini mi se karakterno tezak kao crna zemlja i da nije nimalo prijatno raditi za njega!
Kako je imao srece da dodje do jetre jer je bogat i ima avion pa je brzo mogao dodje do organa ukljucen je pokretanje programa za promenu zakona ili pomoc svim ljudima u slicnoj neprilici koji nemaju, jelte svoj avion!
Plašim se da nisam razumeo ovaj pasus. Pretpostavljam da si bio sarkastičan. :unsure:
Znaci bash zeli da pomogne da i obicni ljudi mogu da dobiju pomoc odnosno da se pojednostavi valjda cela procedura oko donacije organa.
Jobs explained that last year in California there were 671 liver transplants and 3,400 people who needed new livers—400 of whom died before they could get one.
Sve u svemu iako je toliko covek propatio i dalje je super pozitiva, super vredan i jos zeli i drugima da pomogne. Sta reci… veoma lepo!
- Malo posle transplantacije i oporavka je na nekom prijemu sreo Arnoldovu suprugu i pitao je šta može da učni da se poveća broj donatora organa u Kaliforniji
- Pozvao ga Arnold i Džobs mu rekao da bi bilo dobro da se donese zakon da se od svih onih kojima se izdaje vozačka dozvola ubuduće zahteva da popune formular u kojem se jasno izjašnjavuju da li žele ili ne žele da budu donatori organa u slučaju smrti. Do sada to nije bilo obavezno, pa su praktično samo oni koji su to znali naznačavali da žele da budu donatori
- U Kaliforniji je sada na snazi zakon (ili će biti vrlo uskoro) kojim je svako ko želi vozačku dozvolu obavezan da se izjasni da li želi da bude donator ili ne;
Džobs je rekao da je preživeo samo zato što je bogat, pa je mogao da se prijavi u tri države na liste čekanja i što ima privatni avion na raspolaganju, pa je mogao da ‘skokne’ do Memfisa gde se pojavil jetra koja njemu odgovara. Mnogi sa liste u Kaliforniji su umrli čekajući jetru.