Shiki wrote:
Sa tim se ne bih slozio nikako… Nisam bash zadovoljan kako radi Win na Mac mashinama. Mislim da bi mogli josh malo da ispeglaju celu tu pricu 😉
Zavisi kako na kojoj. Na alu iMac-ovima XP, Vista i W7 rade normalno. Nisam primetio neke anomalije. Naravno kada se ide preko BootCampa.
Davno sam video (mislim da je i dalje takva situacija); da je čovek kupio novog iMac-a za sina. Sin doveo druga koji je zbunjen MacOS-om ubacio instalacioni disk XPa i (i dalje ne znam kako) ubio celokupan hard disk. Sve formatirano. I instalirao XP sa Royal temom.
Drajveri za video promašeni, drajveri za zvuk promašeni… Da gledate i ne znate da li da se smejete ili plačete.
E, sad i taj sakati XP je radio lepo. :D
mgugi wrote:
Ja mislim da je Windows za PC a Mac OS za Mac, i to je to. Ako nekom treba Windows a ima Mac moze da instalira, i to radi korektno ali sumnnjam da radi bilo sta bolje nego Windows na PC-ju. Na nekim Mac-ovima na kojima sam stavljao Windows, sve radi korektno, ne zale se ljudi.
Demokratija je reč. 😊 Sve više ljudi umesto Linuxa pokušava da instalira MacOS na svoje kompatibilce. Mislim da prelaskom na Intel platformu Apple otvorio Pandorinu kutiju po pitanju međuplatformskih odnosa.
Pre, čni mi se, 2004. sam govorio da će MacOS da zaživi na PC mašinama. Trebalo je 6 godina da bi to sve ‘krenulo’, ali lepog zamaha je uzelo. Mislim da je to jako korisno.