da se vratim na pocetak diskusije:
glasam za Mighty Mouse. Nedavno sam ga uzeo i necu ga menjati ni za jedan drugi, osim za isti ili noviji kad ga izbace, ko sto neko rece, od aluminijuma 😊
ipak, naplasili ste me sa kuglicom i sterilisem se pre nego ga pipnem 😊 pa cemo da vidimo dokle ce…
Možda nisam video ali me zanima da li taj MX Rev ima bluetooth konekciju sa računarom? Ako je to radio veza onda džabe zauzimam jedan usb priključak kada mi je već bluetooth integrisan
Možda nisam video ali me zanima da li taj MX Rev ima bluetooth konekciju sa računarom? Ako je to radio veza onda džabe zauzimam jedan usb priključak kada mi je već bluetooth integrisan
Nije btooth..već radio. Od btootha su odustali jer troši više struje, plus većini ljudi je ‘svejedno’, jer im i za btooth treba jedan USB 😊
Baš sam u subotu gledao..kod nas sam nasao samo jedan btooth Logitech, mislim V270. V470 izgleda ok.
Ček bre, Voyagere, ladno si morao da rasturiš to čudo koje svi reklamiraju za koristiti umesto šoogavog Majtija? :ohmy:
Sad više nemam dileme 😊 Trk u prvi šop da se iskeširam za još 1 MM. Jedino što sam smatrao za manu kod njega je to prljanje kuglice (posle najranijih utisaka o težini u odnosu na Pro i mašenju klika, ali na to se brzo navikne). Sad kad vidim da i Revolution mora da se rastura katkad, pao mi je 1 kamen sa 1 srca™ 😊
A eto, imao sam oba i danas bih verovatno još uvek koristio MM-a da ga nisam sj 😊 Ali, iz ovog ugla, MX Rev mi mnogo više odgovara. Ovaj never-ending scroll je fantastičan i više nego koristan, a tu je i 4-5 programibilnih dugmića. Iako sam pre imao predrasude prema programiranju mišje dugmadi, sad to sve lepo obilno koristim 😊
Ček bre, Voyagere, ladno si morao da rasturiš to čudo koje svi reklamiraju za koristiti umesto šoogavog Majtija? :ohmy:
...
Sad kad vidim da i Revolution mora da se rastura katkad, pao mi je 1 kamen sa 1 srca™ 😊
Ali kada se nešto preowned raspadne ne može se legitimno pljuvati po uređaju jer nikad ne znaš šta je prethodni vlasnik radio.
To je tačno. Problem je samo što se više korisnika žalilo na isti problem. E sad, možda se nama ruke više znoje, pa je labavljenje gume posledica toga, ko zna.
Ja sam na V470 preko Logitechovog CC-a koji se dobija uz miša, a koji možeš da skineš sa sajta bukvalno sve mogao da podešavam, kao i da pratim stanje baterije. Inače, to je bio BT miš. Generalno nisam bio zadovoljan odzivom i preciznošću, jedina dobra stvar je bila što su mu baterije trajale mesecima 😊
Radiće sve i jedan bežični miš (doduše, imao sam priliku samo Logiteche da kačm) i sve i jedan radi, ali od kvaliteta samog miša zavisi i to kako će da radi.
Neki preskaču, neko kao podmazani klize po desktopu.
Imaš LCC u kome možeš poštimati podešavanja za svakog miša, a imaš i SteerMouse i USB Overdrive za sve miševe, nezavisno od brenda.