Savet oko kupovine iMaca
Posted: 07 August 2010 09:38 PM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  33
Joined  2010-08-07

Najpre pozdrav svima, smatram da ćete mi odgovoriti oko nekih nedoumica koje imam oko kupovine maca jer smatram da je dosta bilo windowsa. Dakle planiram da pređem na Mac i već sam se opredelio za Model iMac 21.5’ sa i3 procesorom i 1TB harda 4Gb Rama, ATI 5670 i slično. Šta mislite o ovom modelu. Pošto sam iz BG ne znam gde bih ga kupio kada stignu jer neki kažu par dana, neki kažu 10-tak dana a neki i za 2 do 3 nedelje. Koju mi prodavnicu savetujete. Dvomim se između macolle i iStylea. Još jedno pitanje koje me jako brine a tiče se postojanja mrtvih pixela na iMacu-šta ako me zabode nešto ovako? Hvala unapred na odgovorima

Profile

Posted: 31 August 2010 11:46 AM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  60
Joined  2007-09-18

Pozdrav, mrtvi pixeli na Mac-u su jako retka stvar i verujem da bi ti zamenili, od srca ti preporucujem Macolu, osoblje je struchno i vishe nego korektno. Imaj na umu da mac nije neka savrshena gaming masina. Kada predjesh jednom na Mac vise nikada neces pogledati ni jedan windows. Dobro dosao u Apple tabor.

Signature 

be smart just buy mac!

Profile

Posted: 31 August 2010 02:23 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Kao što je i prethodnik napisao, nemam šta da dodam, odličan izbor:)
Dobrodošao!

Profile

Posted: 31 August 2010 02:27 PM   [ # 3 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  93
Joined  2007-09-14

Bio sam u istoj nedoumici kako i sta i da li komp vredi te pare,ipak sada dati 133000 je mnogo…ali veruj mi,odusevljenje prilikom prvog paljenja,pa pocetak rada na njemu,pa svaki dan sve vise i vise saznajes a sve je jednostavno…i onda shvatis kako vredi svakog ulozenog dinara…ja moj ne gasim,odnosno samo kad idem negde na vikend,ili na duze,cisto zbog struje,da ne rikne nesto.ne cuje se u toku noci,mozes mirno da spavas…igrice mozes da peglas ali ne neke zahtevnije,mada sam ja do sada uspeo da pokrenem sve (EVE,NFS…)Ja sam uzeo model pre,sa dual core i prezadovoljan sam,konkretno Macola je super,mada sam ja uzeo u iStyle,znam decka pa sam sa njim par puta razgovarao i uocio prednosti u odnosu na win…nadam se da sam ti bar malo pomogao,ako te jos nesto interesuje,javi se…pozz i srecno

Signature 

iPhone 4
iMac 21.5\\\\\\\\\\\\\\\"
iPod first gen

New iPad

Profile

‹‹ MAC PRO memorija      Savet za kupovinu..... ››