Povezivanje PB-a i TV-a
Posted: 20 August 2007 06:32 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

12’ PB i Samsungov TV (znač, ne AppleTV) 😊

PB ima miniDVI izlaz i za njega 2 konvertora, miniDVI->VGA i miniDVI->DVI.

TV ima SCART, S-Video i kompozitni ulaz.

Koja je najjednostavnija/isplativija varijanta za povezivanje ova dva uređaja, kako bih mogao da gledam filmove na TV-u. U NS sam tražio po radnjama koje prodaju takve stvari (cele 2, ali sam gledao još kojekuda); pa ako neko zna mesto u Bgdu koje sigurno ima neki od konvertora , na lageru, može preporuka na PP (a ovde obaveštenje da je PP otišao:)

Da napomenem da već imam par metara S-Video kabla, kao i kompozitnog, tako da bi mi neka od tih varijanti odgovrala.

Sećam se da su ljudi pitali za spajanje nekih ekrana sa Macom (verovatno iMacom); pa im je rečeno da im treba miniDVI konvertor (na neki drugi)..ali ne mogu da se setim gde sam to čtao. Pretpostavljam da se mislilo na jedan od ova dva kabla/konvertora koje sam ja dobio uz PB…right?

Profile

Posted: 20 August 2007 06:57 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7596
Joined  2005-04-28

Nisam siguran, ali mislim da je uz mašinu trebalo da dobiješ i adapter za S-video.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 21 August 2007 01:06 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Treba ti Apple Mini-DVI to Video Adapter.

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 21 August 2007 05:33 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

Ne, uz PB su došla samo 2 pomenuta..miniDVI na VGA i DVI 😊
Uz iMac mislim da nije došlo ništa od konvertora 😊

Da, miniDVI to Video bi mi odgovarao, pogotovo što na sebi ima i S-Video, ali ajd’ ga nađi kod nas po normalnoj ceni 😊

Darkov drugar prodaje miniVGA to Video…šteta :(

Ček baš da proverim šta dolazi uz iMac…
Hehe..još uvek im stoji stari iMac na http://support.apple.com/specs/iMac/ 😊

Mini-DVI output port with support for DVI, VGA, S-video, and composite video connections via adapter (4)

(4) Requires adapter, sold separately.

Ne dolazi dakle nijedan 😊

Profile

Posted: 21 August 2007 07:50 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Ja sam gorenavedini adapter kupio kod Popa prilikom kupovine iMac-a…Ne secam se cene ali mi nije bila ni bitna jer mi taj adapter treba…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 21 August 2007 08:17 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-18

2090 din svi ti adapteri 😊

Profile