Stani bre koliko ti je to puta menjan jebeni ekran? 15 puta? Traži pare nazad, pa kupi drugi računar. Posle 2 puta, tj. servisa možes traziti pare nazad, tako su ljudi radili sa MacBook-ovim koji naprsnu, pa posle 2-3 puta zatraže pare.
Da jesu to je bilo preko bare, ali oni su isli direktno preko Appla. Ma ako stvarno postoji ta linija i nece da ti daju keš, presavij tabak pa na sud, msm ja bih bar tako.
To jeste drugacije je nego preko, ali to su tvoje pare, vozali su te prvi put mojne više.
A generalno u Srbiji kupci se tretiraju kao stoka, nemaš nikakva prava i dok ne napraviš problem ogroman niko te ne shvata ozbiljno. Isto kao kod uđeš u prodavnicu i oćeš da kupiš duks a ona prodavačca te gledao kao da si joj pobio pola familije jer joj mrsko da ga složi kasnije. MIslim.
O odnosu prodavac-kupac bih mogao do sjutra da pricam…
al kao prvo to nije tema a drugo, konkretno sto se tice MAC-a kod nas, vjerujem da ce doci dan kad vise nece moci tako da se ponasaju odnosno da ce snositi sankcije za svoj rad.
A da se ponasaju ruzno, neprofesionalno i krajnje neodgovorno to jeste cinjenica.
najbolje bi bilo ako ne reshe ovaj problem da ih tuzhish i da trazhish pare nazad. sa tim parama lepo kupish kartu kod flyniki 😉 kartu do Becha i odesh tamo popijesh kaficu u bechu jedno pivce skocihsh do Apple store i kupish racunar :D
@ Kapetan - svaka cast na stalozenosti, samo ti to mogu reci… Takvo zavlacenje pa bash teshko da bih istrpeo. Od 8-9 meseci koliko imash mashinu ti si je koliko sam skapirao koristio jedno 2 maximum. E pa neka hvala, da su ti je poklonili pa i djene djene, ali za skupo placenu mashinu mora ipak malo drugacije da se ponashaju.
A ja se kao ponosim shto mi macbook ima garanciju :D
Kapetane, ne znam sta je sa tobom druze, 2 put ti je na servisu. Idi tamo i trazi nov i Andrija(Direktor) ce ti dati. Kazi da ides naput i da se ne vracas 2 meseca a oni neka menjaju na onom ekran pa pose nek rade sa njim sta hoce. Ja sam to radio jednom dok sam Radio u istyleu