Kao novi korisnik najboljeg kompa,odmah sam sa neta skinuo Need for speed Carbon…Treba ga probati na ovom ekranu…ali mali problem,kako da stavim da mi igrica bude preko celog ekrana a ne samo u kocki,kao da je obican monitor a ne 16:9?
Ako hoćeš da igraš tu igru onako kako bi trebalo da se igra, instaliraj bootcamp windows, pa na njega istu tu igru za win, pa onda ćeraj. Većina EA igara su portovane za Mac, pa samim tim one ne rade kako bi trebalo nego mnoooogo sakatije.
Koliko se meni čni kad sam probavao, slika je bila tri četvrt 😊 i nikako nije moglo da se razvuče preko celog ekrana…odustao sam kad sam video kako je očajna igrica, i obrisao… Džaba skidao 5GB…
Ne smem da tvrdim, ali mislim da sam divlji NFS Carbon Cider (koji je izašao mnogo pre oficijalnog) terao u 16:10.
Mada, to je bilo pre više od 3 godine, tako da me je možda sećanje izdalo 😊
Potrebno je da na win-u pokrenes settings.exe i da tu podesis sve vezano za grafiku, da taj settings fajl snimis i onda da otvoris igricu i da ubacis u nju taj settings file.
Tako sam bar ja radio sa PES2010. Mislim da sve igrice rade na taj princip.
ladno ne verujem…ne moze da se podesi na 16:9?neka hvala,necu instalirati win zbog igrice…
Ko da ti je windows smrtni neprijatelj :lol:
Markooo wrote:
Potrebno je da na win-u pokrenes settings.exe i da tu podesis sve vezano za grafiku, da taj settings fajl snimis i onda da otvoris igricu i da ubacis u nju taj settings file.
Tako sam bar ja radio sa PES2010. Mislim da sve igrice rade na taj princip.
Malo u off,ali…
koji OS imas ?
Ja sam jedno nedelju dana pokusavao da instaliram PES,i nece,pa nece…
na 10.6.2
@Markooo: Za većinu Cidera koje sam terao je bilo dovoljno izmeniti neki konfiguracioni fajl u ~/Library/Application Data/<ImeIgre>
Al’ ko zna šta se sve izmenjalo - upravo sam skontao da nisam terao Cider/Crossover od kako sam prešao na Snow Leopard.
Da upravu si, neke igrice u Documents folderu imaju svoje folder sa podesavanjima. Dok kod nekih moras da ih stavis u Program Files folder unutar wrapper-a
Evo npr. ProEvolutionSoccer 10 ima svoj folder KONAMI u documents kod jedne verzije koju sam skinuo sam tu stavljao fajl, i nekad je radio nekad nije, onda sam skinuo drugi wrapper i tu sam trpao unutar njega.
@Markooo: Za većinu Cidera koje sam terao je bilo dovoljno izmeniti neki konfiguracioni fajl u ~/Library/Application Data/<ImeIgre>
Al’ ko zna šta se sve izmenjalo - upravo sam skontao da nisam terao Cider/Crossover od kako sam prešao na Snow Leopard.
Moze biti,al ja sam vise vremena proveo cackajuci tu igricu i menjajuci razne fajlove,ne bi li radilo,nego sto sam proveo disuci…
ko ce ga sad skidati ponovo :(
cao.idi na ikonicu igre/desni klik/show package contents/contents/resources/preferences/tamo ces naci config otvori sa textedit.app-om pa trazi temo ti pise rezoluciju i full screen
ako ti je na ‘0’onda je iskljucen ako ti je na ‘1’ onda ukljucen