Restartujuci iMac video sam ovo i krenuo da ga cistim,a onda shvatio da je ispod stakla i ziv sam se usrao…
Molim vas pomozite…Sta mu je ? I kako bih mogao ovo da popravim ? Koja je cena ? Gde ?
Koliko sam informisan ovi iMac-ovi imaju problem da im se uvuce prasina ispod ispod panela i to mora da se cisti. E sad naravno ovlasceni servisi ovde to rade ali po kojoj ceni - nemam blage. Ali isto sam video ovde po forumu da ima jedan momak koji super servisira apple racunare i verujem da je povoljniji. Bolje ce ti to neki stalni clanovi foruma reci o kome je rec jer ja ne znam tacno o kome se radi.
Ovo spada pod garanciju, barem su meni to priznavali (Galerija 12 i iStyle).
Na forumu to radi Nemanja, user appleservis. Pogledaj po forumu, ima nekoliko tema vezano za ovo, Nemanja je u jednoj ostavio i cijene - ako me pamćenje dobro služi, 100€ za 20’, a 120€ za 24’. Koliko je/bi bilo za 27’ - nemam pojma.
prijatelju veruj mi da se saosecam stobom,ja bi crko od muke(licno ga nemam ,al znajuci sebe…..)zato ja vise volim kante..za sad G5..jednog dana MacPro,pa makar Djerdap trosio….
Sreco sa sredjivanjem
prijatelju veruj mi da se saosecam stobom,ja bi crko od muke(licno ga nemam ,al znajuci sebe…..)zato ja vise volim kante..za sad G5..jednog dana MacPro,pa makar Djerdap trosio….
Sreco sa sredjivanjem
koliko vidim, i ja cu da usvojim tvoju filozofiju 😉
Pa nije da bas prodaju na stotine pa oni ne mogu da nadju kad si ti to kupio ako si kupio lpd njh.
To nema nikakve veze. Račun ne traži Macola, već Apcom ili Apple, Macola, niti bilo koji diler, ne može da primi ništa na garancijsku reklamaciju bez računa.
Mislim, probajte u maloj radnji bele tehnike u kojoj će sigurno da se sete da ste kupili TV od 150000 dinara da reklamirate isti bez računa.
Mislim, probajte u maloj radnji bele tehnike u kojoj će sigurno da se sete da ste kupili TV od 150000 dinara da reklamirate isti bez računa.
A bre Miki, kao sto rekoh, kao da u radnji dnevo prodaju 100 artikala pa da ne mogu da pogledaju ako imaju dobru volju.
@ Kolja
Gde je kupljen Mac?
Nema veze gde je kupljen i da li se oni sećaju, pa zna Peđa da je od njega kupljeno, kako ne kapiraš. Račun je neophodan dokument ako želiš da servisiraš robu u garanciji, nema veze što Peđa zna da mu je on prodao, Apcom će Peđi tražiti, a Apple Apcomu, skeniran/fotokopiran račun.
Pa prosto je, kupis mac koji je kraden a u garanciji po appleu… Jedino kako se apple, za sad, brani od toga je to sto moras da imas racun. I da se Pedja seti ili vidi da je taj serial njihov ne moze da ti menja nista bez racuna, a za internacionalne garancije traze da se napise datuum(prijema na servis) na racun i skenira i posalje. Moze sa tim skenovima da se mucka ali… :whistle: