ljubisha wrote:
OK, ajd ovo i mene interesuje. Ipak je to komp od 365W a UPS je od 330W. E sad, jeste on na 550VA al podatke za VA Apple kolko znam nije nigde objavio pa ne bih da eksperimentisem. Dakle, jel neko priklucio taj iMac na taj UPS?
Ja sam ga kupio pre jedno dva sata i prikljucio sam na njega uredjaje pre jedno sat vremena. Na battery Backup & Power Surge uticnice prikljucio sam iMac, 1TB eksterni hard disk, SBB-ov modem i jednu uticnicu sam ostavio praznu kad ukljucujem povremeno jos jedan LaCie eksterni hard disk. A samo na Power Surge uticnicama sam povezao muzicki uredjaj i tri su mi ostale prazne.
Zasad sve to shljaka kako treba i UPS ne ispusta nikakve upozoravajuce zvuke da li je opterecen ili ne.
Inace UPS sam prikljucio na produzni kabal sa osiguracem jer UPS mi nema dovoljno kabla do uticnice. Verujem da to ne utice mnogo na operativnost samog uredjaja.
E sad ima jos neko dugme MASTER Enable pored POWER On dugmeta. Zna li neko nesto za sta ono sluzi posto su mi zamislite manual je na Nemackom, Holandskom i sl, a nema Enegleskog, a o srpskom i da ne govorim.
Post edited by: nemesis, at: 2010/12/15 18:29