Da li ce derasticno pasti cene recimo MacBook Pro racunara sa Core2Duo i sa i7 procesorima posle Januara 2011 kada izadje nova serija sa najnovijom generacijom Intelovih procesora ?
Stare modele ne možeš da nađeš u prodavnicama od trenutka kad se pojave novi, bar je kod nas teško, mada se dešava da dobiju neki mali popust. Što se polovnih mašina tiče, ni po izlasku novijih modela, bez obzira o komp parčetu apple hardvera se radi, nema ‘drastičnog’ pada cena…mislim, sigurno se neće deseiti da laptop koji se cenio ovde 1000e mesec dana nakon objavljivanja nove serije možeš da nađeš za 700-800…nikad tako drastično ne padne cena… Ako si na nešto ovako ‘drastično’ mislio, onda ti je to to 😊
pa ne bas drasticno ali da nadao sam se da ce cene polovnih pasti za tih 200ak eura mozda 😉 mada izgleda mrka kapa
verovatno se to nece desiti u prvom naletu ali mozda za 3-4 meseca 😊 mada sad ko ce da cheka 😊 Maj :D ali kanda ce biti dzhaba ste krechili tj nadali :(
Apple nije PC, bar ne kada je u pitanju kresanje cena, s obzirom da bilo koji Apple device duže ‘drži’ cenu nego njegov PC rođak.
Da će blago da padnu cene kad izađe nova serija, hoće, i to prevashodno ovih modela koji su danas aktuelni, što više ideš ka starijim modelima pad je sve manji.
A opet, s obzirom koje se cifre ovde vrte u poslednje vreme za i5 i i7 makine, lično čsto umnjam da će cifre da ideu dole.
Ipak, živi bili, pa videli.
Sretna kupovina:)
da znam da duzhe drzhe cene, mada uvek ima onih koji hoce da imaju najbolje i najnovije stoga si u pravu kada kazes da ce ovim novijim i5,i7 pasti vise cena nego starijim jer ce ovi koji su imali para za i5,i7 jelte imace i da uzmu i najnoviji model kada izadje od nove godine. Meni to kanda nece mnogo znaciti jer gadjam na C2D MBP 15’ ili 17’ tako da nista od toga. Ostalo mi da jos malo skupljam pare i vidim sta cu 😊