Uh.. citam ovaj topic po drugi put i uzasno se nerviram, taman sam blizu da skupim pare za 27icu i cekam da je Mario dobije u ponudi, al ovo me bash ubilo…
Evo jos da dodam flejm na sve moje nerviranje. Nije samo taj iMac problem. Da ne pricam napamet o ostalim masovnim kvarovima navescu samo moj primer.
iMac g4, cuvena lampa ima 2 mrlje na ekranu, neidentifikovano nastale.
iMac c2d beli 20’‘.. cuvena falicna serija, crkla mi je graficka koja tera kompjuter da se restartuje bar jednom dnevno i to sam uspeo da svedem na tako mali interval posto sam iskljucio Quartz Extreme inace ide i vishe.. i plus je ‘pun’ prasine.. znaci na svim coskovima, naravno i superdrive je otkazao al recimo da je to potrosna roba.
Macbook beli, ispucao po sharkama, ispucao na coskovima i ima nekoliko tackica na displeju kao da je poceo da se odlepljuje…
Mislim da je ovde rezultat 3/3! Ajde svi oni normalno rade (ako izuzmemo beli iMac koji mi najvise treba za posao, koga sam najvise platio i koji se restartuje redovno); al brate imaju mane koje kad god mi neko sedne za komp pita a sto ovaj tvoj to ima a platio si ga duplo vise nego moj pc koji radi savrsheno? A nije da sam kupovao od nepouzdanih ljudi nego od svima ‘poznatih’ (Mario i cikaKosta).
Tako da jedina ‘pozitivna’ stvar je sto sad te 27ice cu moci da kupim dosta jeftinije posto ce svako ko ima prasinu/probleme biti primoran da dosta spusti cenu, kao sto se meni npr ne isplati da prodajem nista od ovih mojih jabuka nego da ih ‘bacim’ kad crknu totalno…
Sledeca stvar koju kupujem je Mac Pro, ako i on izneveri nece me apple videti vise nikad… Sto postavlja sledece pitanje. Da li je neko ovde imao problema sa bilo kojom Mac Pro masinom i koji?
hvala na paznji
Post edited by: maymoon, at: 2011/01/08 15:52