Neko je imao nevidjenu akciju sa tim BTO varijantama po pitanju cekanja da stigne, mislim da su Castora nesto peglali (ne iStyle neko drugi je bio u pitanju); moj ti je savet da ti oni stave crno na belo to sto si naricio i za koliko treba da stigne i ukollko ne stigne sta ce biti, da ne bude problema posle.
Ja sam u Galeriji 12 uzeo BTO iMac ovaj iz potpisa/oglasa i čekao ga 50 i neki dan. Mislim da ti je bolje da se dogovoriš sa Apple-om direktno.
Eh, kad bi se moglo, tj. to znač pazariti mašinu napolju i onda isto čekati.
Sad gledam na UK sajtu, BTO konfiguracija sa dodatnom memorijom se isporučuje za 3 dana. Mogao bih da to uradim i da mi neko odatle donese.
No cene u Srbiji su iste kao tamo, što bih hteo da nagradim i podržim. Razmisliću…
Ako kojim slucajem budes narucivao iMac budi svestan svih zajebancija sa ekranom koji mogu dese pa nemoj da se zeznes i onda da drvis po Apple-u kao sto smo imaju prilike vec x puta da slusamo od raznih ljudi B)
Sad gledam na UK sajtu, BTO konfiguracija sa dodatnom memorijom se isporučuje za 3 dana. Mogao bih da to uradim i da mi neko odatle donese.
No cene u Srbiji su iste kao tamo, što bih hteo da nagradim i podržim. Razmisliću…
Ček’, ček’, da li ti to hoćeš da kažeš da bi od BT opcija uzimao samo dodatni RAM?
Onda nemoj, dodavanjem memorije se ne gubi garancija, uzmi neki standardni model i kupi RAM gde hoćeš, za to ne mora BTO.