Meni se ne svidjaju ove ikonice u sidebaru koje su sad jednobojne kao u iTunes-u. Lepse mi ovo dosta u SL-u. Po meni SL je jos malo pa savrsen OS. Plasim se da ce sa ovim Lion-om da useru motku. Ima nekih zanimljivih stvari koje su dodali ali nije to nista bez cega ne moze da se zivi. Mail mi izgleda dosta bolje nego ovaj sad ali u sustini sve je to isto sr***e. Mada kad izadje zvanican update sa Apple-a na Lion onda cu da instaliram i videcu.
Da li bi vredelo pokusavati sa externog harda preko usb ili je previse sporo? Iako imam time maschine backup mrzi me da se cimam posle sa vracanjem ako mi ne bude odgovorala pa bi prvo malo da probam.Mogu li utisci malo o svakodnevnom koriscenju word,pages, mail, stampanje kako funkcionise,skeniranje da li sljakaju driveri sa snow i sl.
Evo instalirah ga i ja. Prva impresija mi je odlična, sa tim da me nervira što je ostao intro iz Leoparda i SL-a, ali valjda će da promene kad izađe final!
Evo i ja sam ga uglavio, uzasno sporo indeksira, ali i sa tim drljanjem mi se cini da radi veoma glatko. Mozda i zato sto je potpuno prazan, no cini mi se da su ga fino tjunovali… lepo lepo za sad…
I jos jedna sjajna novost / moze da se podesi default za search - gde ce da trazi, da li po This Macu, ili current folder, ili previous search scope! Superiska… jos da naprave da sortira fotke po EXIF datumu… eh…
Ako je default search bio u SLu, onda sam vrlo som veliki.
Za korisnika Dachaz - SysPref/Appearance - moze da se namesti da se uvek vide scroll barovi.
OZBILJNA FRKA NA POMOLU - glupi floating prozori se pojavljuju na svim spejsovima. Ako opet bude cirkus sa plaginovima koji lude po spejsovima, kao do sada, to bi za mene bilo zesce razocarrrrrrrrr…..