Da taj iz naslova 2.53GHz i5, 500 hdd, 4GB
Prosto ne mogu da verujem koliko je spor !
Kod dizanja aplikacija, rada u istim, gasenja aplikacija ...
Da li neko mozda ima ideju ?
Aplikacije koje koristim su PS Cs4, Ai CS4 idt, word itd ... Nista zahtevno.
Desava se cak kad su nekoliko aplikacija podignute da proces cuvanja nekog jednostavnog fajla traje i po 30 sec. To ne bi smelo ni u pismu da se desava sa ovakvom masinom.
Meni je skorije zbog nekog poslića trebao dreamweaver iz Cs5, pa sam instalirao ceo CS, ‘ebo me da me ‘ebo… Drastično je komp usporen već pri prvom restartu… Čisto da prijavim, možda ti pomogne u rešavanju problema.
Koji je OS i da li si radio software update i da li je masina usporila nakon toga? Da li si ubadao nesto novo na USB? Mozda Disk Tool = repair disk permissions?
Nemam vise zivaca da opet sve ponovo instaliram ... to je bilo uvek rezervisano za PC, nikako ne za MAC !!
Zato sam i pitao ovde, jer smatram da postoji neko elegantnije resenje ...
Ne postoji, krnjavi Adobe se prostre po celom sistemu gde on misli da treba i jedini lek da si siguran da je sve kako treba je čst sistem. Ukratko: Adobeov softver od Maca napravi PC.
Meni je skorije zbog nekog poslića trebao dreamweaver iz Cs5, pa sam instalirao ceo CS, ‘ebo me da me ‘ebo… Drastično je komp usporen već pri prvom restartu… Čisto da prijavim, možda ti pomogne u rešavanju problema.
Druze kosta, bas si me slatko nasmejao 😊 Ja cu isto reci ’ EBO me CS5 pa me sebo’ ...
Morao sam ga instalirati jer naravno neki programi nisu kompatibilni sa starijim. Uninstalirao sam neke CS5 tice, ostavio samo one glavne, i mogu vam reci znacajno se popravila situacija.
Instalirao sam i CS4, e tu je druga prica, odlicno radi. Nisam instalirao seo suite jer tamo ima gomila djubreta koja je napravljena samo da smeta.
Mislim da je izvor problema bio CS5
Ovo ostalo sam sve proverio i sve je ok.
Od kada se to događa? Da li nije nešto instalirano, menjano, čačkano po sistemu?
Iskreno dogadja ne znam, posto cim sam ga uzeo instalirao sam CS5.
E sad, svasta sam instalirao i deinstalirao, ali nista krucialno nije usporilo sistem, kao da je oduvek bio ovakav ...
Proverio sam i memoriju sa jednim malim programcicem, tu je isto sve ok.
Ne znam za vas, ali ja imam PS5 only i nemam ama baš nikakvih usporenja, redovno se apdejtuje i sve radi kao podmazano.
Doduše, ne startujem ga nešto posebno često pored Aperture-a, ali nisam video nikada nikakvo usporenje.