@ LaMar
ne razumem zasto bih ga prodavao, a jos vise zasto bih ga prodavao u komadima :S tj. mac extra radi, drajv sam uspeo sredim diskom za ciscenje xD tako da sam uspeo nareem obicni dvd, baterija jest da je koriscena ali ipak drzi laptop preko 1:30min do 2h ( sto nisam uspeo vidim ni na jednom drugom laptopu sa bilo kojim jacim procesorom) tako da po meni ova baterija moze se koristi jos dugo dugo, a sto se tice displeja, izgleda da ste vi svatili da je prosto nemoguce koristiti mac, zapravo praina tj mrlje se ne poznaju u 90% vremana provedenom na njemu jedno kad je svetlo siva ili bela pozadina, tj. verujem da nekom ovo ne bi smetalo ni malo, ali ja sam donekle perfekcionista 😛 a i radim sa grafikom tako da cesto radim u fullscreen modu u ps-u i tad se cesce primete nedostaci, mada kad sam ga ja uzmiao mislio sam da je mrlja od prstinu, tj da je neko dirao monitor, inace da sam znao verovatno bih trazio nizu cenu za mkar 50do 100e :S
@ fl45h
znam vec sam to video x) i bas sam hteo narucim, ali kao sto vidis displey nije nov x) vec koriscen ako je iz slicnog modela znaci ima makar 1-2godine starosti, a nemogu da ga proverim dok ga ne ugradim, tako da tako nesto ne zelim pristanm da kupim.
Sve ovo sam trazio tj pitao jer nisam znao sto mogu ocekujem od 2+ godine starog MacBook-a . Tj valjda sam ja mislio tj ocekivao da bude maltene nov, tj bar tako izgleda bar sto se tice kucista koje nema gotovo ni jedne ogrebotine ili bilo cega, samo sam zelio da vec ko placam preko 700e za ovo ocekivao sam maltene nov 😛 xD
a eto koliko bi ako odlucim mogao da prodam ovaj MacBook Pro?
Tj i da dodam, sinoc sam skinuo igru za Mac, tj Civilization 5 i jutros sam igrao gotovo 3-4h xD znaci na max podesawanjima je bilo savresno za igrajnje + max rezolucija koji vec podrzava ovaj ekran, proceosor i GPU nisu prelazili vise od 65c sa podesenim kulerima da rade na 4000rpm , jer ja en znam da li treba predje 80c da bi sam mac podigao brzinu kulera sa standardnih 2000rpm jer imao sam dva laptopa do sad, kad god bi temp presla 50-60c oni bi poceli drce kao ludi, tj vajda na max obrtaja, jedno ako je mac izdrzljiviji pa su podigli prag gde se pale ventilatori.
A evo tacnih detalja o mom MacBook-u:
Introduced